Mérleg, Ikrek tényleg hasonlóak az érzelmeik? Hasonlóan vidámak, lázadók és depisek?
A szavazati lehetőségek rosszak.
Az első és a harmadikra is szavazni kell ha értesz a témához.
Mérleget hármat is ismertem. Mind a három jó kinézetű ember volt,de véleményében ingadozó,kiismerhetetlen és lelkileg nagyon manipulálta azt, aki közel állt hozzá.Törekedett arra,hogy szép csendben úgy intézze,minden úgy legyen,ahogy ő akarja.Ráadásul csendes hisztikkel,drámákkal érte el főleg.
Ikrek barátom egy volt,ő általában jókedvű és jószívű volt,de néha elzárkózott az emberek elől,volt hogy két-három hétig sem akart találkozni senkivel.
Én iker (48), fiam mérleg (16). Nem mondanám, hogy hasonlóan érzelmesek lennénk, és egyikünk sem depis. Amikor ő lázadozik, akkor én egyáltalán nem, akkor én éppen robbanok. :D
Viszont hasonlítunk egymásra, mert mind a ketten a két fülünk között hordjuk a fejünket, ezen kívül két kezünk, két lábunk van, felegyenesedve járunk... szóval tényleg hasonlítunk.
Én ikrek vagyok ikrek aszcendenssel
Szűz holdom is eléggé dominàl illetve a Merkúr...Ràkban àllt:/
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!