Más is szokott hasonlóakat átélni alvásparalízis közben?
Szia . Nekem régen volt de akkor rengeteg . Soha nem hallottam semmit, nem éreztem hogy a mellkasomon üllnek semmi ilyesmit. Az egyetlen dolog ami nálam van hogy olyan mintha nem lennék egyedül a szobába. Mintha figyelnének és az a legijedsztobb hogy nem látom mert ugye nem tudok megfordulni. Mindig a hátam mögött érzem . Sokat olvastam utána, és mindenkinek más. Nálad elég para lehet. Amikor én érzem hogy nemsokára kezdődik, mozgatom kezem labam . Az esetek 90%ban így nem lesz belőle semmi . Mondjuk nem tudom nálad hogy van nálam sűrű hidegrázással kezdődik, akkor még tudok mozogni.
Próbáld ki te is hátha segít
Érdekes, mert rádióadás nekem is volt. Egy férfihang beszélt, és olyan hangja volt, mintha régi rádióból szólt volna, de a rádiót nem láttam, a falból jött a hang. Tudtam, hogy hozzám beszél, és ha jobban odafigyelnék, meg is érteném, de nem mertem hallgatni, mert tudtam, hogy nem kedves dolgokat mond.
TV esetében is volt olyan, hogy elaludtam rajta, és álmomban felébredtem, és tisztán hallottam, amit a TV-ben mondtak, de a képernyő tök sötét volt. Csak az volt az érdekes, hogy utána felkeltem, és nem is olyan műsor ment, mint amit hallottam álmomban.
Mellkasra ráülős érzésem nekem sose volt, nekem más jutott. Általában hátba támadást kaptam, vagyis mintha valaki benyúlt volna a derekamnál a gerincemhez, és ott csinált valamit, ami rettenetesen fájt. Vagy néha a karomat, vagy a vállamat szorította le roppant erővel egy nagyon erős valami, mintha a gravitáció megsokszorozódott volna. De nem volt félelmetes, csak mérges voltam miatta, és próbáltam elzavarni mindig azt a valamit, hogy hagyjon már békén, és menjen mást zargatni.
Nem olvastam végig, de röviden:
Más is szokott hallucinálni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!