Mitől lehetett ez?
Ez pár héttel ezelőtt történt velem. Olvastam egy ijesztő történetet az interneten, féltem tőle, de végül ne, foglalkoztam vele. Pár órával később mentem aludni, de egyfolytában ez a történet járt a fejemben. Nem tudom, hogy álmodtam, félálomban voltam, vagy teljesen éber, de kb ehhez kapcsolódó össze-vissza gondolataim voltak.Nem tudom, hogy alvásparalízis volt-e vagy valami más, mert nem is próbáltam elmozdulni. Kb fél egykor a szememet is kinyitottam, a szüleim még fent voltak, de le voltam kicsit izzadva, meg a hátamon feküdtem, bár én mindig a hátamon alszom. Miután kimentem mosdóba, rendesen el tudtam aludni. Ez mi lehetett?
14/L
Éjszaka nem javaslon a' bizarr például UFO-król és űrlényekről dokumentum filmeket .
Ami azt illeti ez elég ironikus ,hogy pont én .
Határtetőn töbszőr is láttam vagy 5-féle lényt ,meg UFO-t.
Találtam széttépett macskát, összevágva ,fogak és szem nélkűl. Párnapra rá az enyém is eltünt ,volt ez vagy három éve .
De ott ez régebb óta van ez az egész .
Gabee csak poénkodik, de nem megy neki.
Úgy érti, le kéne állnod a tudatmódosító szerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!