Más is szokott hasonlóakat átélni alvásparalízis közben?
Nàlam évekig visszatérő élmény volt,hogy felpattant a szemem az éjszaka kőzepén (12- 3)óra között lehetett.És a màsik szobàból olyan hangokat hallottam,mintha ràdióban beszélgetnének.Gyakran emellett azt is hallottam,amint a màsik szobàban nyikorogva csukódik a szekrényajtó.Jellegzetes hangja van,semmivel sem összetéveszthető.A ràdióadàs szerű hang nem jöhetett a szomszédból,pont emiatt volt ijesztő.Mert tudtam,hogy ilyesmit akkor nem kéne hallanom..De a hang nem nekem szólt,csak úgy volt..
A kékesfehér fény is ismerős.Testenkívüli élményeimben minden élő és élettelen dolog körül ilyen kékes fényt làttam.
Én egyszer kétszer szép nagy pókot hallucináltam ébredéskor.
Úristen, ki kéne nyírni, de még várok, nincs energiám megmozdulni. ez olyan félperc, de mire megmoccanok hogy na jó kinyírom, elspurizik. elsőre szétszedtem a fél szobát utána 3 perc alatt, de nem lett meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!