Vannak itt pure blood emberek, akik csak hasonlóakkal tartan(án)ak kapcsolatot?
67#
Értelmet vársz egy oltásellenestől?
"Elég egyértelmű, hogy az oltatlanokról van szó."
55 hozzászólásba telt kinyögni. Én pl. nem vagyok covid ellen oltva, nem volt rá szükségem, de ha lett volna indokom, akkor beadattam volna szó nélkül. A te fogalmaid szerint akkor pureblood vagyok? Ha igen, akkor miért? A gyerekkorban beadott oltások miért nem számítanak? És hogy jön ide ez a "mi örököljük meg a világot" maszlag?
"És hogy jön ide ez a "mi örököljük meg a világot" maszlag?"
Gondolom azok közé az agymosottak közé tartozik akik bevették hogy az oltások népírtásra valók, és az oltottak napokon belül elhullanak. Aztán nem hullottak el napokon belül se, heteken belül se, mostmár éveken belül se, de egyeseknél úgy tűnik, megakadt a szalag...
Arról nem is beszélve,hogy ha "ez a generáció selejtes és elkárhozott", akkor mi a helyzet a 144-ekkel meg a többi 3 milliárddal aki a valódi kiválasztott.. Igen ők nincsenek beoltva "misztikusok", gyógyítók/tanítók, és nem érzik magukat emiatt felsőbbrendűnek.
Ez csak 1 újabb önjelölt szekta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!