Vannak itt pure blood emberek, akik csak hasonlóakkal tartan(án)ak kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben új értelmezést kapott az misztikus pure blood kifejezés.2023. szept. 16. 17:30
71/86 anonim válasza:
Mármint a mesevilágodban?
72/86 anonim válasza:
A német orvosközösség? Mengele és társai?
73/86 anonim válasza:
#71 Forrás?? Ami lehetőleg nem valami Felébredettek magazinja vagy Mancinéni csodavilága nevet viselő facebook oldal....
74/86 A kérdező kommentje:
Nincs itt semmi gond, mindenki, aki eddig "felvette" az oltasikat, kérem, hogy tegye meg az új vakcinákkal is a közeledő Covid 2.0 idején is, minimum ahányszor kérik. Mindenki jól jár. Hamarabb túlleszünk az egészen.
2023. szept. 18. 13:26
76/86 anonim válasza:
Nem hinném hogy unja. Az ilyen trollok általában nagy rakás szerencsétlenségek az életben, akik még szórakozási formát se tudtak értelmesebbet kitalálni, mint névtelenül arcoskodni és provokálni az interneten.
77/86 A kérdező kommentje:
76: mi bántja a pici lelked?
2023. szept. 18. 14:00
78/86 anonim válasza:
“Boldogok a szegények, mert ők öröklik a Földet.”
79/86 anonim válasza:
Húúú, ez nagyon durva! Hogy ezt képes legyen valaki teljes hittel vallani! Pure blood!???
Már csak azért sem, mert a koronavirust nagy valószínűséggel ők is elkapták, akár tudnak róla, akár nem, szóval, nem pure a bloodjuk.
Viszont, tekintve, hogy minél iskolázatlanabb volt valaki, annál nagyobb valószínűséggel utasította el az oltást, és a magas IQ-val rendelkezők nagyobb számban oltattak, nos, nem sok jóra lehetne számítani egy olyan világban, ahol csak az oltatlanok maradtak!
80/86 Laylah válasza:
79.: IQ-t nem mértek sehol, az iskolázottság pedig nem egyenesen arányos az IQ-val. Pl. hivatalosan érettségi+OKJ-m van, egy megkezdett, de el nem végzett egyetemmel, ami ugye nem számít, mellé Mensa szintű IQ-m, és nem oltattam. Tudod, miért? Mert egyrészt nem tartottam a vírustól, másrészt nem volt a környezetemben kvázi senki, így nem is tudtam veszélyeztetni mást sem. Ettől függetlenül a többi óvintézkedést betartottam (akkor is, mikor mások már nem igazán), így nem is lettem beteg a fő hullámban egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!