Látom a szellemeket?
Hello!
Igen általában az emberek akik még nem láttak szellemet igazából,azok azt is mondják hogy nincsenek..és ezzel én is így voltam... amíg a tesóimmal meg nem tapasztaltam..hogy szellemek vannak... De neked jó hogy nem félsz... :)
Hidd el nem képzelődtél vagy csavarodtál be.
Szellemek léteznek és még sok más lény amiről az emberiség nem is tud/akar tudomást venni.
A fejfájás lehet több mindentől is...
1. Képes vagy érzékelni az energiájukat és egy temetőbe elég sok a bolyongó lélek.
2. Mint már írták a te energiádból táplálkoznak.
ui.:
és ez csak a kezdet, lesz ez még jobb is:)
ez egy fejlődési folyamat...
Szia!
Nekem Google dobta ki a kérdésed rákeresés után.
Ha valóban látsz szellemeket akkor máskor is látni fogsz.
Ha nem, akkor valószínű hogy csak a most oly népszerű sorozatok miatt képzeled ezt, szeretnél különleges lenni.
Annyi a lényeg hogy próbálj meg ne becsavarodni, mert ha nem látod őket csak beképzeled az se normális, viszont ha látod őket és később már nem tudod megkülönböztetni mi volt csak egy árny- a fény játéka a szemedben, vagy szellem, nah már az sem egy jó dolog.
Szürkületben amúgy is csalókább az ember látása.
Kíváncsi vagyok egyébként láttál-e azóta hasonló jelenséget.
Egyébként szkeptikus vagyok, mert már saját magamat is néha becsavarodottnak titulálom ha ilyeneket érzek, hiába hogy egyről 100% biztos vagyok, lehet a többi csak árny, és én vagyok őrült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!