Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért félek az ördögtől és...

Miért félek az ördögtől és gonosz erőktől?

Figyelt kérdés
Gyerek korom óta bennem van ez az ok nélküli félelem (soha nem volt paranormális élményem). Nem tudom még magamnak sem megmagyarázni, hogy mitől félek pontosan. Általában este lefekvéskor tör rám leginkább a félelem érzése, valamiféle gonosz erőtől, van hogy ezzel is álmodom. Nagyon rányomja a bélyeget a mindennapjaimra és félek, hogy valami baj van velem és talán pszichés problémám van. Jár valaki hasonló cipőben? Nem tudom mi lenne a megoldás erre a problémára.

2023. aug. 15. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok egyébként és a #2 íronak válaszoltam.
2023. aug. 17. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért félsz, mert a rezgések haonlóak a tiéddel.
2023. aug. 17. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Sandra Bullock filmje pont ezzel foglalkozik. Madarak a dobozban. Érdemes megnézni. Csak a bolond nem fél a gonosztól!

Minden normális ember fél a gonosztól. Csak aki elmebeteg azok nem félnek.

2023. aug. 17. 21:51
 14/15 Kései Sirató ***** válasza:

#13-as

Van baj nálad, nem kicsi.

AZ emberek nem rettegésben töltik az életüket, és nem úgy alszanak, hogy közben remegnek a félelemtől. Ha te így vagy, az se normális.

2023. aug. 18. 07:47
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as, te sem vagy komplett, ez látszik. Mondd már el nekem vagy akárki, milyen gonosztól kéne félnie egy normális embernek? De úgy őszintén. Ja és tessék bevenni a gyógyszert és nem gyakorin írni a hülyeségeket.
2023. aug. 19. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!