Az igaz, hogy amikor az életedben felfele törsz, és hirtelen valami az utadba áll és "eltérít" az nem feltétlenül véletlenszerű, hanem lehet egy gonosz erő?
Például jó napod van és valaki pont belédköt. Vagy kapsz egy rossz hírt, vagy megpróbálnak lejáratni, vagy ilyesmi. Akkor ilyenkor nem az a bizonyos ember a hibás aki belédkötött, vagy aki le akar járatni, vagy beszól, vagy bármi ilyesmi, hanem egy nagyon erős pozitív spirálban voltál és a gonosz energiák ezeken keresztül tudnak lecsapni rád.
Ez tényleg így van?
Példák:
pár napja tök jó napom volt, nyugodtan nézegettem a telefont mire azt láttam, hogy az egyik ismerősöm letiltott a facebookon. Teljesen random. Felhívtam telefonon és egyszerűen nem derült ki mi baja van. Végül abban maradtunk, hogy nekem ne rontsa el semmi a kedvemet, én nem fogok könyörögni neki letiltottam a telefonszámát és mostantól nem vagyunk ismerősök. De annyira szép nap volt, semmit nem írtam neki, semmi nem történt.
Volt egy másik eset egy nagyon szép nap után busszal jöttem haza. A buszra felszállt egy őrült és ordibálni kellett, rendesen rettegtem, hogy mikor talál meg, és a szép nap emlékéből estére csak ez a csöves őrült maradt meg semmi más. Még most is erre emlékszem pedig teljesen jelentéktelen dolog. Arra nem is, hogy mit csináltam aznap, pedig nagyon szép kirándulás volt.
Másik példa, hogy feltöltődve megyek az utcán nagyon boldogan, lelazulva, és direkt belémköt valaki, nekem akar jönni és még utánam is üvölt, hogy mit nézek megver, stb.
Olyan is volt, hogy kaptam egy komoly munkát, minden kijött egyenesre, fókuszálni akartam másnap a munkára és hirtelen egy ÉVEK ÓTA NEM NÉZETT, nem használt facebook csoportból kitiltott az admin. Megkérdeztem miért mire az volt a válasza, hogy valakitől hallott valamit hogy én beszóltam valakinek még valamikor és hogy ő nem dobott ki csak megszűntette a csoportot, persze kamu volt mert a csoport ott volt csak engem kitiltott.
Hogy ez is miért pont akkor jön elő amikor egy olyan munkán kezdek el dolgozni ami életem fordulópontjához vezethet.
És sokszor ezek alaptalan dolgok és annyira mélyre húznak, hogy szinte el akarnak pusztítani, ott helyben agyonvernének, keresztre feszítenének, elpusztítanának ezek az erők ha tudnának.
Itt a gyakorin is van ilyen, hogy leírok egy kérdést egy személyes, szép eseményről, például, hogy találkoztam egy lánnyal és milyen jól éreztük magunkat együtt stb és hirtelen megjelenik egy kommentelő troll, szétzúzza a kérdést, kötekszik, és az egészből egy negatív spirál és veszekedés lesz. Amikor nincs pozitív érzelmi töltet a kérdések mögött, nincs tétje, akkor sosem találnak meg ilyen démoni alakok...
Szóval én arra gondoltam, erősítsetek meg (nem véletlenül ezoteria kategóriába írom) hogy ezek nem bizonyos random emberek, hanem a háttérben megbújó gonosz erők törnek fel ezeknek az embereknek az alakjában ilyenkor. És nem maga a "kovács jancsi" köt belém, hanem valami sokkal de sokkal rosszabb mozgatja úgy a szálakat, hogy a buta személyen keresztül tönkretehesse összetörje a lelkemet.
Ez így van? És ha igen hogyan lehet ellene védekezni? Már próbáltam azt, hogy nem reagálok, de nem mindig segít.
"Az igaz, hogy amikor az életedben felfele törsz, és hirtelen valami az utadba áll és "eltérít" az nem feltétlenül véletlenszerű, hanem lehet egy gonosz erő?"
Igaz. Az ember akit használ hozzá az csak egy szerencsétlen, megszállt báb, aki azt hiszi, hogy saját maga cselekszik (ez vonatkozik a jósokra is, a mágiát használókra is.Akinek fogalma nincs a valóságról. Ez alól egy kivétel van, aki már átlényegült a másik oldalra, tudja, hogy mit tesz, és ki/mi által és már semmi emberi nem maradt belőle.
Velem ez egymilliószorosan megtörtént. De olyan szinten hogy senki nem hinne el hogy ilyen van.
Sziddhárta gautama inkább visszafokozná magát és nem lenne tobbe Buddha, ha elmondanám neki hogy 15 ízben zajlottak le “véletlenek” pár hét alatt
Azóta kattantam be és olvasok itt egyre mélyebbre süllyedve, egyre inkább paranoidként
Szóval igen, Bem minden véletlen és VAN gonosz erő vagy sors, vagy valami ami irányítja a szerencsétlen gyökereket mint én
Ennyi erővel mondhatnád, hogy ami éppen eltérít, lehet egy jó erő is.
"És sokszor ezek alaptalan dolgok és annyira mélyre húznak, hogy szinte el akarnak pusztítani, ott helyben agyonvernének, keresztre feszítenének, elpusztítanának ezek az erők ha tudnának."
Arra nem gondoltál, hogy pontosan ezért történnek meg mindezek? Ezek üzenetek, amik rá szeretnének világítani valamire, magaddal kapcsolatban.
Ezek nem valami kívülről jövő gonosz erők,hanem TÜKRÖK a végidők hajnalán kiélezve...Aki a fellegekben jár annak le kell szállnia a földre,mert akkor vagy "pozitív" amikor kiegyensúlyozott vagy és lepereg rólad minden,nem pedig akkor amikor "felfelé törsz"...
Szóval a lelkedet senki nem tudja összetörni,mert ezek csak próbatételek...ha érzelmileg átégtél rajtuk akkor válsz immunissá,mint pl. valakit hidegen hagy a tömegek előtti szereplés és vannak akik már a gondolattól is hanyatthomlok...vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!