Elmépzelhető, hogy a Túlvilág egy másik Univerzum?
Figyelt kérdés
Régen úgy voltam vele, hogy a Túlvilágot (ha létezik), valami olyan transzcendens világnak képzeljem, ami túlmutat az anyagi vikágon.
Ám nem feltétlenül van így.
Mi van akkor, ha Univerzumok sokasága létezik, és a halottak lelkei tulajdonképpen itt maradnak az anyagi világban, de nem ebben, hanem egy másikban, ahol eltérő fizikai törvények stb. vannak?
Így kevésbé misztikus az egész.
2023. aug. 8. 14:04
11/14 anonim válasza:
10
melyik szoval lenne gond, melyikkel segitseg?
12/14 anonim válasza:
11 egyikkel sem, nem anhelyesírásra gondoltam. Ez csak kérés. Rossz olvasni ékezet nélkül, és majdnemhogy tagolatlanul.
13/14 anonim válasza:
12
hozza kell szokni mert sokan vagyunk igy es en meg a szebb pelda vagyok
14/14 anonim válasza:
Úgy értem, hogy a fizikai világot magába foglalja a mindenség.
Amúgy ez így logikus. Hiszen a fizikai világ egy végesség, a mindenségnek a neve is tartalmazza hogy abban minden benne van. Még a fizikai világ is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!