Honnan lehet felismerni az ikerláng kapcsolatot? Előfordul, hogy a másik fél még nem érez semmit?
Figyelt kérdés
Van valakinek esetleg személyes tapasztalata? 😇2023. jún. 6. 14:12
1/11 anonim válasza:
Én ötösikerláng vagyok, de csak én érzem ezt.
2/11 anonim válasza:
Egy nagy kalap s.r az egész ikerláng duma.Senkit nem ismerek,akinek lenne ilyen.Aki pedig azt hitte,hogy megtalálta, na pont ő lett padlóra téve,ettől a feltételezett ikerlángtól...
3/11 anonim válasza:
Ide ne írd ki, mert az embereknek fogalmuk sincs a témáról.
Spirituális Facebook csoportok inkább.
4/11 anonim válasza:
Eddig nem hittem de folyamatosan kaptam a jeleket-és igen az ikerlàng a legbonyolultabb aki àtélte megirta ..van hogy nem is kapcsolodnak fizikai vilàgban a felek :( csak lélek szinten..
Nekem olyan megmagyaràzhatatlan dolgok történtek àlmokban életben hogy én hiszek benne..
Az ego ami elviszi a feleket rossz irànyba meg hogy a màsik tükröt mutat..
Aztàn passz mi a valosàg lehet elégek mint a főnix..
De a kundallini se magàtol aktivàlodott..
5/11 anonim válasza:
Viszont mostnem félek nyitott szivvel jobb élni szebb a vilàg
6/11 Laylah válasza:
Onnan lehet felismerni, hogy nem olyan, mint bármelyik másik ismerkedés. A kölcsönös bizalom, a valódi szeretet, adott esetben a vonzalom is (szinte) azonnali, olyan, mintha ezer éve ismernéd a másikat annak ellenére, hogy alig beszéltetek még. Például. De a kölcsönösség alap, így nincs olyan, hogy "a másik még nem érzi". Innentől egyoldalú a dolog, ami kizárja az ikerláng, de a lelki társ kapcsolatot is.
9/11 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolatok gyorsan tudnak durvulni az biztos.
10/11 anonim válasza:
A feleségem az ikerlángom, hála Istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!