Szellemek lehetnek a hàzunkban? Nagyon fura dolgok törtènnek. Eltünnek tàrgyak Amit tudvàn tudom hova teszek le aztàn pàrperc múlva megtalàlom éppen mellettem vagy a hàz màsik végében
Sezlony :D. Miből gondolod, hogy nem csak nálatok standard alkatrész?
Különben is életszerűtlen lépés.
nem tudom biztosan megmondani, hogy van-e szellem a házadban, mert a paranormális jelenségek magyarázatát általában nem lehet tudományosan bizonyítani vagy cáfolni. Azonban, vannak ésszerűbb magyarázatok is az általad említett furcsa jelenségekre.
Az első esetben, hogy eltűnnek tárgyaid, ez lehet egyszerűen emlékezeti zavar vagy figyelmetlenség. Az agyunknak van egy korlátozott kapacitása arra, hogy dolgokat észben tartsunk, és a figyelmünk sokszor elterelődik más dologra, amikor valamit leteszünk valahova. Ezért előfordulhat, hogy azt hisszük, hogy az egyik helyen tettük le valamit, de valójában máshol van.
A második esetben, hogy a melegszendvics a földre esett, lehet, hogy valaki véletlenül hozzáért, vagy egy állat megpróbálta megragadni, ami miatt a tányér leesett. Azt is meg kell fontolni, hogy a tányér nem volt stabilan elhelyezve, vagy egyenlőtlenül volt elosztva a súly a melegszendvics és a tányér között, ami miatt könnyen leesett.
Általánosságban, az ilyen furcsa jelenségek sokszor magyarázhatóak logikus okokkal, és nem feltétlenül szükséges azonnal a paranormálisra gondolni. Ha azonban továbbra is aggódsz, érdemes lehet beszélni egy helyi szakemberrel, például egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szakemberrel vagy egy lakberendezővel, hogy segítsenek megtalálni a lehetséges magyarázatokat.
Szerintem teljesen életszerű.
Ha lerakom a félhomálymérő mellé a tányérokat, akkor tutira nem fognak összetörni.
Na mi van szkeptikuskám? Hmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!