Tudom most sokan hülyének fognak tartani de TUDNÁZOK SEGÍTENI NEKEM LÉGYSZI? (Lent megtalálod)
Figyelt kérdés
Hát az a bajom hogy én AHOGY PÁR embernél már láttam én is azt érzem mint ha figyelnének.. Úgy érzem mint ha valaki folyton figyelné minden lépésemet a LAKÁSBAN!! ki megyek a Wc-re ott ki megyek elmosogatni ott. Nézem a tv-t ott. És higgyétek el nem vagyok őrült... -.- nem szoktam ilyeneket bevonzani magamba de ez most komoly. Komoly válaszokat kérhetek?! Előre is köszönöm.#Valaki-néz
2014. máj. 18. 13:01
1/13 anonim válasza:
Pszichológus vagy pszichiáter tanácsát kell kérni, ez az üldözéses téveszme fellépését jelzi.
2/13 anonim válasza:
Elfojtott félelmek is kiválthatják ezt az érzést, nem kell hozzá üldözéses akármi. De egy pszichológus tényleg nem ártana.
3/13 anonim válasza:
Indítottál ilyet bárkire is? mert ha igen, visszatért hozzád az, akit másnak szántál:D
4/13 anonim válasza:
Simán depressziós vagy Pszichológus nem egy rossz ötlet. Egy idő után akár paranoiás is lehetsz vagy már az vagy. :D [link]
5/13 anonim válasza:
ANTIPSZICHOTIKUM, rá a gyógyszer! Nem kábszereztél te, vagy bogyó? Üldözési mániád van amúgy. Ha csak tényleg nem idéztél szellemet..
6/13 anonim válasza:
lehet szellem.én is írtam ki kérdést mindenki nyugtatókkal meg orvosokkal jött..ne figyelj rájuk
akárhol ''rádragadhatnak''.kérni kell a templomból szentelt gyertyát egy hónapon keresztül minden nap minden helyiségben le kell égetni egyet.vagy hívj papot hogy szentelje fel a házat.amúgy álltalába ott van ahova a legtöbbet figyelsz.én mindig az ajtóba érzem
7/13 anonim válasza:
napi 10-12óra fizikai munka és rögtön helyrejössz
8/13 anonim válasza:
Te most erre a hülye kérdésre komoly válaszokat akarsz???
Ne lepődj meg, ha egy ilyen kérdés után hülyének tartanak az emberek!
Szerintem csak azért meséled be magadnak, hogy figyelnek, mert unalmas az életed.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik próbáltak segíteni!! És am. se nem unatkozom se nem vagyok örült.. ;) de ha nem bírnak egyesek normális válaszokat adni akkor minek vannak itt fent. ez az oldal azért van hogy a legmerészebb kérdésedre választ kapj és nem azért hogy mások akik nem is ismernek és nem tudják az ezek előtti dolgokat véleményt mondjanak.. ennyi.
2014. máj. 18. 22:40
10/13 anonim válasza:
Kedves kérdezö!
Nem álsz drog vagy ital hatása allat?
Ha nem akkor szerintem meny sziholugusoz(tudom hogy nem igy irják :D)
Ha nem segit akkor segits magadon (nem sértés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!