Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudom most sokan hülyének...

Tudom most sokan hülyének fognak tartani de TUDNÁZOK SEGÍTENI NEKEM LÉGYSZI? (Lent megtalálod)

Figyelt kérdés
Hát az a bajom hogy én AHOGY PÁR embernél már láttam én is azt érzem mint ha figyelnének.. Úgy érzem mint ha valaki folyton figyelné minden lépésemet a LAKÁSBAN!! ki megyek a Wc-re ott ki megyek elmosogatni ott. Nézem a tv-t ott. És higgyétek el nem vagyok őrült... -.- nem szoktam ilyeneket bevonzani magamba de ez most komoly. Komoly válaszokat kérhetek?! Előre is köszönöm.

#Valaki-néz
2014. máj. 18. 13:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Pszichológus vagy pszichiáter tanácsát kell kérni, ez az üldözéses téveszme fellépését jelzi.
2014. máj. 18. 13:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Elfojtott félelmek is kiválthatják ezt az érzést, nem kell hozzá üldözéses akármi. De egy pszichológus tényleg nem ártana.
2014. máj. 18. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Indítottál ilyet bárkire is? mert ha igen, visszatért hozzád az, akit másnak szántál:D
2014. máj. 18. 13:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Simán depressziós vagy Pszichológus nem egy rossz ötlet. Egy idő után akár paranoiás is lehetsz vagy már az vagy. :D [link]
2014. máj. 18. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
ANTIPSZICHOTIKUM, rá a gyógyszer! Nem kábszereztél te, vagy bogyó? Üldözési mániád van amúgy. Ha csak tényleg nem idéztél szellemet..
2014. máj. 18. 14:18
 6/13 anonim válasza:

lehet szellem.én is írtam ki kérdést mindenki nyugtatókkal meg orvosokkal jött..ne figyelj rájuk

akárhol ''rádragadhatnak''.kérni kell a templomból szentelt gyertyát egy hónapon keresztül minden nap minden helyiségben le kell égetni egyet.vagy hívj papot hogy szentelje fel a házat.amúgy álltalába ott van ahova a legtöbbet figyelsz.én mindig az ajtóba érzem

2014. máj. 18. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
napi 10-12óra fizikai munka és rögtön helyrejössz
2014. máj. 18. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Te most erre a hülye kérdésre komoly válaszokat akarsz???

Ne lepődj meg, ha egy ilyen kérdés után hülyének tartanak az emberek!

Szerintem csak azért meséled be magadnak, hogy figyelnek, mert unalmas az életed.

2014. máj. 18. 14:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik próbáltak segíteni!! És am. se nem unatkozom se nem vagyok örült.. ;) de ha nem bírnak egyesek normális válaszokat adni akkor minek vannak itt fent. ez az oldal azért van hogy a legmerészebb kérdésedre választ kapj és nem azért hogy mások akik nem is ismernek és nem tudják az ezek előtti dolgokat véleményt mondjanak.. ennyi.
2014. máj. 18. 22:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö!

Nem álsz drog vagy ital hatása allat?

Ha nem akkor szerintem meny sziholugusoz(tudom hogy nem igy irják :D)

Ha nem segit akkor segits magadon (nem sértés)

2014. máj. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!