Miért hisznek még mindig sokan az ördögökben és démonokban?
Ezeket a lényeket mind a papság találta ki régen, hogy a tájékozatlan, egyszerű parasztokat félelemben tartsák és rájuk erőltessék a kereszténységet .
Érdekes módon néhány mai "művelt" ember ugyanúgy elhiszi ezeket a meséket, és sokan állítják, hogy meg tudják idézni vagy megszállják őket .
Régebben, egy másik kérdésemben arról volt vita, hogy mi okozhatta a Naudabaum kastélyban történt robbanást . Én a vril energia koncentrálódásával magyaráztam, erre rögtön nekem ugrottak, hogy mivel hivatalosan ördög idézés volt, ezért csakis egy ördög okozhatta ezt ...
OM
Azért hisznek benne mert nem haladnak a korral.
Kereszténység...
Embernél sötétebb lény nincs a világon ma is a 70% fogékony a hülyeségre és így volt ez 5000éve is. "Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság. De a
világegyetemben nem vagyok olyan biztos."
Sokan összezavarodnak a démon és az ördög jelentésével kapcsolatban. Ha nem hiszel az a te dolgod. Én keresztény vagyok és hiszek benne, bár szerintem a kettő nem vonzza egymást. Ajánlom figyelmedbe a Démonok között című valós filmet. Ilyenek léteznek. Van aki ezt elfogadja, van aki nem veszi tudomásul. Mindenkinek a maga dolga.
Démonnak meg embereket nem mondanak, csak megszállott emberekről tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!