Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tudom most sokan hülyének...

Tudom most sokan hülyének fognak tartani de TUDNÁZOK SEGÍTENI NEKEM LÉGYSZI? (Lent megtalálod)

Figyelt kérdés
Hát az a bajom hogy én AHOGY PÁR embernél már láttam én is azt érzem mint ha figyelnének.. Úgy érzem mint ha valaki folyton figyelné minden lépésemet a LAKÁSBAN!! ki megyek a Wc-re ott ki megyek elmosogatni ott. Nézem a tv-t ott. És higgyétek el nem vagyok őrült... -.- nem szoktam ilyeneket bevonzani magamba de ez most komoly. Komoly válaszokat kérhetek?! Előre is köszönöm.

#Valaki-néz
2014. máj. 18. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csak az FBI
2014. máj. 23. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
először ki kell deríteni hogy mi van a házban szellem vagy démon ezutan kel papot vagy ha súlyos a helyzet ördögűzőt hívni
2014. máj. 25. 11:53
 13/13 anonim válasza:
hát én saját magam szoktam "beparáztatni" de csak akkor érzem úgy ha erre koncentrálok. szerintem mielőtt orvoshoz mennél próbálj ellazulni! pl. hallgass zenét, és kapcsold ki az agyad! Sok sikert!
2014. máj. 27. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!