Szellemek lehetnek a hàzunkban? Nagyon fura dolgok törtènnek. Eltünnek tàrgyak Amit tudvàn tudom hova teszek le aztàn pàrperc múlva megtalàlom éppen mellettem vagy a hàz màsik végében
Jaj te szegény, meg is sajnáltalak.
Olyan kijelentések, hogy a tányért abszolút le nem eshetett elég szánalmas.
Láttam már ezer ilyen "spooky" videót, hogy a "szellem" lerántotta a tányért meg a polcot.
"Eltünnek tàrgyak Amit tudvàn tudom hova teszek le aztàn pàrperc múlva megtalàlom éppen mellettem vagy a hàz màsik végében"
Esetleg egy dokit fel kellene keresni, hogy az emlékezőképességeddel probléma lehet.
Vagy kialvatlanság.
ANnyira gyenge ez.
Akkor elhiszem, ha csinálsz egy képet arról, hogy a tányérok hol és hogyan voltak elhelyezve.
Ez még mindig nem bizonyítja az igazad, hogy leestek vagy hogy egyáltalán szellem lökte le a tányérokat.
"te analfabèta hogyan lett volna elhejezve ????"
Bocsáss meg, de én úgy tudom hogy több féle képpen lehet elhelyezni, bár ez függ a tároló formájától.
Ehhez hozzáfüzném, ha messziről nézed, akkor lehet meg van dőlve a polc.
"analfuszom"
Gratulálok.
"ez csak eggy a sok közül"
0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0 nem egyenlő eggyel.
Anekdotának nem tény a többesszáma.
ha bármivel nem értesz egyet, akkor leírhatod hogy pontosan mivel van a gond, káromkodással nem mész semmire sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!