Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellemek lehetnek a hàzunkban...

Szellemek lehetnek a hàzunkban? Nagyon fura dolgok törtènnek. Eltünnek tàrgyak Amit tudvàn tudom hova teszek le aztàn pàrperc múlva megtalàlom éppen mellettem vagy a hàz màsik végében

Figyelt kérdés
Tegnap elöt melegszendvics volt a vacsora tesóm versenyezik így Este 6óra utàn màr nem eszik ezért félre tettem neki a melegszendvicset a pultra azt mondta reggel Meg eszi úgyis utàna megy futni. Hajnalba az egész tànyér a földre repült anyàm ment le a konyhàba hogy mi volt ez a ricsaj. Reggel mondta is és az öcsémre Kente hogy bíztos éhes volt és element enni és leverte véletlenül és felszsladt a szobàba. De öcsém mondta ö bíztos nem ment le mert még kb fél kilót le kell adnia. Anya mondta nem lessz mérges azért mert lejön ennyi ha éhes akkor eszik amikor megéhezik de takaritson össze maga utàn tesóm felkapta a vizet hogy nem jött le nem ö volt. Hàt van sok ijen probléma mostanàban. Spanyol vagyok sajnàlom ha nem érthetö az íràso. Probàlom jól írni
2023. ápr. 27. 06:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jaj te szegény, meg is sajnáltalak.

Olyan kijelentések, hogy a tányért abszolút le nem eshetett elég szánalmas.

Láttam már ezer ilyen "spooky" videót, hogy a "szellem" lerántotta a tányért meg a polcot.

"Eltünnek tàrgyak Amit tudvàn tudom hova teszek le aztàn pàrperc múlva megtalàlom éppen mellettem vagy a hàz màsik végében"

Esetleg egy dokit fel kellene keresni, hogy az emlékezőképességeddel probléma lehet.

Vagy kialvatlanság.

ANnyira gyenge ez.

Akkor elhiszem, ha csinálsz egy képet arról, hogy a tányérok hol és hogyan voltak elhelyezve.

Ez még mindig nem bizonyítja az igazad, hogy leestek vagy hogy egyáltalán szellem lökte le a tányérokat.

2023. máj. 6. 14:36
 12/16 A kérdező kommentje:
11te analfabèta hogyan lett volna elhejezve ???? -.-"""" gondolom nem úgy ahogyan te csinálnád. a pult szèlère..... leg hátulra volt betolva ahogy szokás.... analfuszom
2023. máj. 6. 20:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Meg ez tök mind1..... ez csak eggy a sok közül....
2023. máj. 6. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:

"te analfabèta hogyan lett volna elhejezve ????"

Bocsáss meg, de én úgy tudom hogy több féle képpen lehet elhelyezni, bár ez függ a tároló formájától.

Ehhez hozzáfüzném, ha messziről nézed, akkor lehet meg van dőlve a polc.

"analfuszom"

Gratulálok.

"ez csak eggy a sok közül"

0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0 nem egyenlő eggyel.

Anekdotának nem tény a többesszáma.

2023. máj. 7. 01:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Idíota
2023. máj. 29. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:

ha bármivel nem értesz egyet, akkor leírhatod hogy pontosan mivel van a gond, káromkodással nem mész semmire sem.

2023. máj. 29. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!