Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mondanátok nekem olyan reinkar...

Mondanátok nekem olyan reinkarnációs utaztatót akit facebookon is megtalálok?

Figyelt kérdés

2014. aug. 4. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Édes jó Istenem! Miért ilyen alacsony a kerítés?
2014. aug. 4. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
...és ráadásul a kapu is nyitva!
2014. aug. 4. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Jó, jó! Menjenek a piros kezek. Ettől még az őrület őrület marad, s gyógykezelést igényel.
2014. aug. 4. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
A drog rossz.
2014. aug. 4. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
én tudok egy párat, pár ezresért meg 2 liter borért elutaztatnak a következő életedbe,ha szeretnéd, ott majd kamatoztathatod az előző életed tapasztalatait.
2014. aug. 4. 23:07
 6/8 homo ludensz ***** válasza:
Sem a facebookon sem más közösségi portálon nem fogsz találni ilyet legfeljebb olyat aki hirdeti magát és ekkor nekem erős kétségeim támadnak az illető iránt.Ez olyan tudod mint a hipnotizőr tevékenysége csak még nagyobb szaktudást és türelmet igényel. Javaslom hogy ne keress mert egy kisiklott visszavezetés olyan mentális problémát okoz hogy kevés haszon nagy lelki törés árán.
2014. aug. 6. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
egyébként én csak hipnotizőrt tudok itt lakik nem messze tőlem, jóban vagyok a családdal,de elég drága szerintem 2-3 hónapi megoldásért a sok civódás. Ugyanilyen lehet az utaztató is, egyébként keresd fel **it a facebookon ő tud neked mondani ilyen utaztatókat a régiódban...hajrá!

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2014. aug. 7. 09:59
 8/8 Pintér Győző válasza:
10%
Sátán az illető, Önt már meg is találta - fogja az ön kezét, és most csinálja azokat a vargabetűket Önnel, ahonnét nem biztos hogy van kivezető út, mert útvesztő az van, reinkarnáció pedig nincs. Ha van kapcsolata keresztényekkel, keresse fel a papját/pásztorát, és mondja el a problémáját.
2014. aug. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!