Mondanátok nekem olyan reinkarnációs utaztatót akit facebookon is megtalálok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 15:39
1/8 anonim válasza:
Édes jó Istenem! Miért ilyen alacsony a kerítés?
3/8 anonim válasza:
Jó, jó! Menjenek a piros kezek. Ettől még az őrület őrület marad, s gyógykezelést igényel.
5/8 anonim válasza:
én tudok egy párat, pár ezresért meg 2 liter borért elutaztatnak a következő életedbe,ha szeretnéd, ott majd kamatoztathatod az előző életed tapasztalatait.
6/8 homo ludensz válasza:
Sem a facebookon sem más közösségi portálon nem fogsz találni ilyet legfeljebb olyat aki hirdeti magát és ekkor nekem erős kétségeim támadnak az illető iránt.Ez olyan tudod mint a hipnotizőr tevékenysége csak még nagyobb szaktudást és türelmet igényel. Javaslom hogy ne keress mert egy kisiklott visszavezetés olyan mentális problémát okoz hogy kevés haszon nagy lelki törés árán.
7/8 anonim válasza:
egyébként én csak hipnotizőrt tudok itt lakik nem messze tőlem, jóban vagyok a családdal,de elég drága szerintem 2-3 hónapi megoldásért a sok civódás. Ugyanilyen lehet az utaztató is, egyébként keresd fel **it a facebookon ő tud neked mondani ilyen utaztatókat a régiódban...hajrá!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
8/8 Pintér Győző válasza:
Sátán az illető, Önt már meg is találta - fogja az ön kezét, és most csinálja azokat a vargabetűket Önnel, ahonnét nem biztos hogy van kivezető út, mert útvesztő az van, reinkarnáció pedig nincs. Ha van kapcsolata keresztényekkel, keresse fel a papját/pásztorát, és mondja el a problémáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!