A 6-os személyes évemben járok, ebben az évben biztosan megtalálom az igaz szerelmet?
Nem. Ha ez valóban működne, mindenki használná és ki lehetne mutatni, hogy működik. Sajnos ez is csak ezo-blabla.
Ahelyett, hogy ilyen felesleges dolgokkal töltöd az időd, inkább tegyél magadért és azért, hogy megtaláld a másik feled.
Nem beszólni akartam ezzel, csak szerintem nem célszerű csodára várni.
A másik felüket csak nagyon kevesen találják meg.
általában azt vonzod akivel a problémáidat tudod orvosolni.
#2: "A másik felüket csak nagyon kevesen találják meg. "
ez olyan mintha mindenkinek születése előtt meglenne a másik fele, aki csak egy adott személy lenne, és egy nagy játékban elkezdik keresni egymást, na ez nem így működik
"általában azt vonzod akivel a problémáidat tudod orvosolni."
vagy azt aki a spirituális fejlődésedhez a legjobban hozzá tud járulni, adott esetben egy jó nagy adag problémával és fentről nézik , hogy hogyan oldod meg
vagy azt, akit a szellemi vezetőddel leszületésed előtt megbeszéltetek párnak :)
sokféle spirituális és/vagy ezoterikus irány van
#kérdező: "Úgy tudom, hogy a 6-os személyes évben mindenki TUTIRA megtalálja a nagy Ő-jét."
szerinted mindenkinek van nagy ő-je?
szerinted van olyan hogy 6-os személyes év?
és ez mibül jön ki?
szerinted a számmisztika nem kitaláció?
szerinted a számmisztikát valaki valaha is bizonyította, vizsgálta, elismerte?
szerinted a számmisztika eredete ismert?
Én mostani statisztikám szerint 66%-ban jelölik a felhasználók a válaszaimat hasznosnak. (Pedig 95%-ban hasznosak). AKkor most én is a 6-os személyes évemben járok?
vagy személyes hónapomban?
ez mit jelenthet?
hm... az utolsó két válaszra reagálnék, hogy nyilván nem én találtam ki, hogy tutira így lesz, ezért is kérdeztem rá, különben nem tettem volna. a kíváncsiság hajtott, hogy ki mit hallott/tapasztalt ezzel kapcsolatban. a kérdéseidre nem tudom a választ :)
a többieknek meg köszi!
Olyan nincs, hogy személyes év meg személyes mágikus szám.
Az aktuális dátumból meg valaki születési dátumából tetszőleges szabályok szerint bármilyen másik számot meg lehetne határozni, és ahhoz hozzárendelni különféle babonaságokat.
Mi ennek az egésznek az eredete?
Ki fektette le ennek a babonaságnak a szabályait?
Valaki íróasztal mögött, hasraütésszerűen megalkotta?
utolsó előttinek köszönöm, ez így már hihetőbb :)
utolsó: ezt én is nagyon szeretném tudni, akkor kevésbé lennék szkeptikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!