Hogyan lehetek buddhista? Mivel jár ez? Jelenleg Katolikus vagyok de nem gyakorlom a hitem személyes okok miatt. Át szeretnék térni a buddhista vallásra mivel tetszik az alapján amit eddig tudok róla.
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 14:40
1/5 anonim válasza:
Ha a buddhizmus tanai szerint élsz, akkor buddhista vagy. Nem kell hozzá papír vagy tanfolyam. Kezdd azzal, hogy alaposan beleásod magad a témába. Az internet tele van forrásokkal.
2/5 A kérdező kommentje:
Szeretnék csatlakozni egy közösséghez
2014. febr. 5. 17:06
3/5 Ráhel11 válasza:
Szia! Keress rá Gánti Bence nevére, van honlapja is. Azt hiszem, ott választ találsz a kérdéseidre.
Ráhel11
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Ráhel, rákeresek! ment a zöld!
2014. febr. 7. 04:01
5/5 Ráhel11 válasza:
Szívesen! És ha van kedved, Salgótarjánban tíz napos vipasszana-elvonulás lesz, ami becsületkasszás, és márciusban lehet rá jelentkezni. De Bencénél úgyis lesz róla infó szerintem.
Sok szerencsét!
Ráhel11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!