Ivette82 kérdése:
Budapesten hol lehet csoportban meditálni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 16:42
2/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
2. válaszoló!
Köszönöm szépen, ezt a helyet meg is fogom nézni:-)
2012. jún. 4. 17:58
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Ne akarj közös meditációt, és abban részt venni...
Akár hogy fogadkoznak,h hudejó AKKOR SE!
(innenetől lehet megkövezni):
Asztrálisan teljesen védtelenné válik az ember ilyenkor, és ha már csak 1 ember nem relaxálni van ott akkor "keserű" dolgoknak nézel elébe.
Nekem évekig tartott megszabadulni a közös meditációk "emlékeitől".
Gondold át, és sok sikert!
7/11 alf válasza:
lehet, de az ilyen helyek gyűjtik a lelkileg labilisabb embereket és jól lehúzzák $-re. Tapaszatlat. :(
8/11 anonim válasza:
Keresztény meditáció is érdekel? én több éve ebbe az intézménybe jártam rendszeresen meditálni: [link]
Hívd fel őket, hogy van-e még ilyen csoport, ha érdekel.
9/11 anonim válasza:
Budapest, Újpest 1046 Szent István tér 7 Csoportos meditációs tanfolyam a Buddhista Dharma Központban 2000ft/hó:)
10/11 anonim válasza:
2012. jún. 7. 07:09:
A zen gyakorlók is csoportosan meditáltak-meditálnak a kolostorokban. Huha, akkor évezredek óta tévedésben vannak..? De mindegy, csak mondd meg a tutit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!