Nem féltek, hogy megtalálja valaki a titkos füzeteidet, teremtődobozodat vagy éppen olyan holmidat, ami személyes gondolatokat, vágyakat tartalmaz?
Én nem érezném jól magam, ha kitudódna hogy mire vágyok a leginkább, és mióta leírom azokat a dolgokat amiket szeretnék, azóta ezen aggódok, hogy valaki esetleg megtalálja, vagy ha valami történik velem akkor mikor pakolják a cuccaimat el, akkor megtudják hogy miket szerettem volna az életemben.
Butaság lenne ezen aggódni? :D
hát nekem ez a szituáció nehezen léphetne fel, mivel egy blogon osztom meg a témákat(természetesen nem valódi néven), ha valami családtag kezébe kerülne (az egér :D),akkor érezném magam furcsán, de nem hiszem, hogy egy szót is értenének belőle :D össz-vissz 6 olvasója van a blognak, szóval... :D közeli barátokmeg ismerik... :) csak oldaltagság kell a követéséhez :D
nem lenne gáz egyébként.
más titkom nincs a barátok előtt. a család meg mindegy, ők sosem fogják megtudni, ki vagyok :)
Engem nagyon zavarna.
Mondjuk nekem nincs ilyen teremtő füzetem, meg dobozom, csak naplóm, de a napló azért van, hogy SENKI ne olvasson bele, se a párunk, se anyánk, se apánk, se senki, mert a legszemélyesebb dolgainkat írjuk bele.
Hatalmas bunkóság elolvasni más naplóját, és személyes dolgait.
Én a szekrényben megtaláltam testvérem naplóját, nem tudtam, hogy az, de amikor kinyílt, akkor láttam, és rögtön visszatettem olvasás nélkül!
Ez a normális dolog, hogy tiszteletben tartjuk a másik intim szféráját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!