Nem féltek, hogy megtalálja valaki a titkos füzeteidet, teremtődobozodat vagy éppen olyan holmidat, ami személyes gondolatokat, vágyakat tartalmaz?
Én nem érezném jól magam, ha kitudódna hogy mire vágyok a leginkább, és mióta leírom azokat a dolgokat amiket szeretnék, azóta ezen aggódok, hogy valaki esetleg megtalálja, vagy ha valami történik velem akkor mikor pakolják a cuccaimat el, akkor megtudják hogy miket szerettem volna az életemben.
Butaság lenne ezen aggódni? :D
Első vagyok, számomra a "teremtődoboz" olyan dolgokat tartalmaz, amit meg akarok teremteni. Nos, olyan dolgot, amit szégyellek, nem teremtenék meg, de hát lehet félreértem a kérdést.
Naplót nem írok, a "női dolgaimat" a ciklus.hu-n vezetem, a teremtődoboz meg a publikus kategória, mért lenne titkos az, hogy jogsira vágyom, vagy hogy milyen lakásban fogok élni...
Mai világban számítógépen mindent könnyen lehet titkosítani.
Feljegyzéseimet képekbe rejtve (JPG(E), GIF, stb) tartom belekódolva AES 256bit mellett, a képek pedig egy mappában vannak ami megint csak titkosítva van és 6 hibás belépési kísérlet után törlődik(teljesen, az adott lemezfelület automatikusan felülíródik elmentett SPAM e-mail-ekkel :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!