Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem féltek, hogy megtalálja...

Nem féltek, hogy megtalálja valaki a titkos füzeteidet, teremtődobozodat vagy éppen olyan holmidat, ami személyes gondolatokat, vágyakat tartalmaz?

Figyelt kérdés

Én nem érezném jól magam, ha kitudódna hogy mire vágyok a leginkább, és mióta leírom azokat a dolgokat amiket szeretnék, azóta ezen aggódok, hogy valaki esetleg megtalálja, vagy ha valami történik velem akkor mikor pakolják a cuccaimat el, akkor megtudják hogy miket szerettem volna az életemben.

Butaság lenne ezen aggódni? :D

2012. jan. 19. 21:34
1 2
 11/14 yossarian44 ***** válasza:
Ahhh, ez semmi... engem az aggaszt, hogy mi mindent találnak majd az emberek a laptopomon, ha meghalok...
2012. jan. 21. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy amit szégyell az ember azt mért kell leírni, ha meg nem ebbe a kategóriába tartozik, akkor minek dugdosni?
2012. febr. 2. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok, számomra a "teremtődoboz" olyan dolgokat tartalmaz, amit meg akarok teremteni. Nos, olyan dolgot, amit szégyellek, nem teremtenék meg, de hát lehet félreértem a kérdést.

Naplót nem írok, a "női dolgaimat" a ciklus.hu-n vezetem, a teremtődoboz meg a publikus kategória, mért lenne titkos az, hogy jogsira vágyom, vagy hogy milyen lakásban fogok élni...

2012. febr. 4. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Mai világban számítógépen mindent könnyen lehet titkosítani.

Feljegyzéseimet képekbe rejtve (JPG(E), GIF, stb) tartom belekódolva AES 256bit mellett, a képek pedig egy mappában vannak ami megint csak titkosítva van és 6 hibás belépési kísérlet után törlődik(teljesen, az adott lemezfelület automatikusan felülíródik elmentett SPAM e-mail-ekkel :D).

2012. febr. 4. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!