Szuper ember lennék ha a bolygómat egy vörös nap sütné és elköltöznék egy másik bolygóra amit egy sárga süt ? Létezhet vajon a Superman erő ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 22:17
3/9 Grimfox válasza:
Nagyobb eséllyel alakulna ki inkább valamilyen bőrártalom, vagy éppen rák. A sárga csillagnak sokkal magasabb az UV sugárzása. Az élőlények a saját környezetükhöz alkalmazkodnak. Ha attól kritikusan eltérő környezetbe kerülnek, általában nem erősebbek lesznek, hanem gyengébbek. Vagy el is pusztulnak.
4/9 anonim válasza:
Nekik nem azért volt olyan erejük. A napjuk csak 1 tényező.
5/9 anonim válasza:
Ha egy űrhajóban vagy, akkor gondolom azt a körülményeknek megfelelően tervezték meg az uFókák.
6/9 A kérdező kommentje:
2/5 - Képzeld amúgy 20. De nem hiszem, hogy a Gyakorikérdéseknek az lenne a lényege, hogy válasz helyett megjegyzést tegyél a kérdéssel vagy a kérdező személlyel kapcsolatban.
2023. márc. 19. 20:49
7/9 A kérdező kommentje:
De egyébként azért tettem ki ezt a kérdést mert kíváncsi voltam más emberek véleményére, kezdetben csak pár barátommal beszélgettem erről, véleményem szerint a Superman erőnek lehet valóságalapja, az egészet arra alapozom, hogy az Univerzum óriási és biztos, hogy legalább 1 értelmes faj van odakint rajtunk kívül és az is lehet, hogy sokkal jobb a technologiájuk mint nekünk, ergo gondolok arra, hogy nincs semmi akadálya, hogy ideküldjenek egy babát egy olyan űrhajóban ami feltudja készíteni őt a földi körülményekre és tudja táplálni a babát és sárganap, táplálóbb légkör, jobb a gravitáció stb stb
2023. márc. 19. 20:56
8/9 A kérdező kommentje:
Meg még azért is mert unatkoztam*
2023. márc. 19. 20:57
9/9 anonim válasza:
Ez több sebből is vérzik. Az Univerzum nemcsak térben, hanem időben is elképzelhetlen, emberi ésszel nehezen felfogható méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!