Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért nincs a nők között...

Miért nincs a nők között híres gyógyító vagy bölcs?

Figyelt kérdés

Sem nyugaton, sem itthon, sem keleten nincs híres gyógyító, bölcs tanácsos.

Mondjuk a nőknek viszont a jóslás népszerűbb.

2023. jún. 7. 09:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
39%
10#, Szóval nem oké, hogy a válaszok szerinted lenézőek a kérdés alatt a nőkkel szemben, de az oké, ha te lenézed a férfiakat, te tudod.
2023. jún. 7. 13:58
 12/33 anonim ***** válasza:
63%

"a legtöbb tanító, bölcs mindig férfi. Híres gyógyító pl Bruno Gröning. Akiknek van valamilyen gyógyítóereje, az szinte mindig férfi."

Ezeknek a férfiaknak 99%-a sarlatán. Emmelé még általában nagyképűek is, azt hiszik magukról, hogy valami isten-emberek, a többi ember felett állnak és azt hiszik jogukban áll kóklerkedni.

Valamint az ezoterikus, spirituális közösségben is van egy

patriarchális réteg, ahonann mindig azt fogod hallani, hogy a férfi az isten, a nők meg mennyire bénák.

2023. jún. 7. 14:15
 13/33 anonim ***** válasza:
85%

8: Érdekes párhuzam volt a megvilágosodottság és a mellek jelenléte között, WTF :D Ez aranyos volt..

Elárulom sokkal könnyebb nekik,intuitívak,szenzitívek,fantázia,kreativitás,szimbolikus gondolkodás ezáltal fogékonyabbak a belső-felső útmutatásokra,természettel való erős kapcsolódásra,gyógyításra,erkölcsi szűrőkre...mivel alapvetően érzelmi lények és a középpontból lehet bármit is felismerni-oldani,a szívtudat csípőből kéne,hogy menjen nekik de még sorolhatnám...nincs itt az idejük..

Szerencsére nem a tömegtudat elvárásainak függvénye a magasabb tudatszint.A mai nők képességeinek állapota meg inkább mutatja a maszkulin elnyomást ami a megfelelési kényszerüket szülte..

Arról nemis beszélve,hogy a valódban bölcsek mindig a háttérben munkálkodnak,akár itthon mint egy Ozsváth Anna vagy Egedi Kovács Melinda..

2023. jún. 7. 14:21
 14/33 anonim ***** válasza:
0%

13#, Akkor nem jött át a lényeg, arra céloztam, a menstruáció egy plusz kizökkentő tényező lehet az elméd lecsendesítésél, a mellek jelenléte meg, ahogy kezdesz egyre spirituálisabb lenni, ahol egós

működés alig van, több mindenre kell figyelni emiatt, amíg megtanulod lényegében újra használni a testedet. Plusz bizonyos blokkok intenzívebben ütközhetnek ki emiatt a felépítés miatt. Sajnálom, hogy ebbe is a szexualitást láttad meg, nem volt ilyen szándék mögötte.

2023. jún. 7. 14:52
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Nálam olyan blokkok jöttek fel, hogy ezt női létre átvetítve nem kerültem volna ki belőle élve, ebből a tapasztalatból jött a válasz, a meditáció komoly felelősség, ki is nyírhatod magad vele, ezért kell figyelni mindenre utána, hogy mi változott, és ha olyan blokk van, kénytelen leszel tenni ellene, különben nyekk egy idő után. Nőként nem leszel intuitívebb, nincs köze ehhez, katalizátor, tőled, rengeteg mindentől függ, de a nőket még feljebb is értékeltem, a válaszom szerint, ha a te megközelítésedet nézem, de nem tudok mit kezdeni azzal, hogy olyan feltételezéseket látsz bele, ami is nincs ott. Az én könyvemben nincs lenézés a nők iránt vagy felnézés másokra, mind egyek vagyunk elvégre, egy bevállalt szerep miatt, minek nézzek le bárkit is?
2023. jún. 7. 15:08
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

14: Mivan?

Még mindig nem világos hogyan függ össze az emlők megléte az önismereti fejlődéssel,én több mint 30 éve menstruálok és közel sem érdekelt annyira mint téged..Bár a lépcsőzésnél vannak gondjaim,de

ha valaki baromságokat vetít egy ilyen folyamatba az nem én vagyok ha nem bánod....Én a belső csöndet 2 mély levegővel érem el,okkultistaként nem érdekel a megvilágosodás..

2023. jún. 7. 15:28
 17/33 anonim ***** válasza:
60%
#8 Végre valami kreatív trollkodás! Köszi, nagyon rég nevettem ilyen jót! Az ilyen válaszokért létezik ez az oldal. 😄😄😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂🤣
2023. jún. 7. 15:28
 18/33 anonim ***** válasza:
jajjjj...
2023. jún. 7. 15:30
 19/33 anonim ***** válasza:
16#, Nem tudok mást hozzafűzni, én nem az egóm szempontjából közelítettem ezt meg, de ezt bűn megtenni egy olyan világban, ami az egóra épül, na mindegy is.
2023. jún. 7. 15:33
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

szerintem természet ellenes a menstruáció. az h valaki csak úgy havonra vérzik stb.

érdekes h több férfi isten és qngyal stb. van. szerintem igazságtalan az egész létezés és élet. ha ennyire gyűlöl minden és mindenki akkor miért kell léteznie a női nemnek? ja mert h imádják a férfiak nézni a nő szenvedéseit.

tehát spiritualitás nem létezik. mivel igazság sem létezik ezért spiritualitas sem. sem csodák sem varázslat stb. csak undoritó szenvedés.

gyógyítók? jol? csak ocsmány csalók vannak.

2023. jún. 7. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!