Miért nincs a nők között híres gyógyító vagy bölcs?
Sem nyugaton, sem itthon, sem keleten nincs híres gyógyító, bölcs tanácsos.
Mondjuk a nőknek viszont a jóslás népszerűbb.
"a legtöbb tanító, bölcs mindig férfi. Híres gyógyító pl Bruno Gröning. Akiknek van valamilyen gyógyítóereje, az szinte mindig férfi."
Ezeknek a férfiaknak 99%-a sarlatán. Emmelé még általában nagyképűek is, azt hiszik magukról, hogy valami isten-emberek, a többi ember felett állnak és azt hiszik jogukban áll kóklerkedni.
Valamint az ezoterikus, spirituális közösségben is van egy
patriarchális réteg, ahonann mindig azt fogod hallani, hogy a férfi az isten, a nők meg mennyire bénák.
8: Érdekes párhuzam volt a megvilágosodottság és a mellek jelenléte között, WTF :D Ez aranyos volt..
Elárulom sokkal könnyebb nekik,intuitívak,szenzitívek,fantázia,kreativitás,szimbolikus gondolkodás ezáltal fogékonyabbak a belső-felső útmutatásokra,természettel való erős kapcsolódásra,gyógyításra,erkölcsi szűrőkre...mivel alapvetően érzelmi lények és a középpontból lehet bármit is felismerni-oldani,a szívtudat csípőből kéne,hogy menjen nekik de még sorolhatnám...nincs itt az idejük..
Szerencsére nem a tömegtudat elvárásainak függvénye a magasabb tudatszint.A mai nők képességeinek állapota meg inkább mutatja a maszkulin elnyomást ami a megfelelési kényszerüket szülte..
Arról nemis beszélve,hogy a valódban bölcsek mindig a háttérben munkálkodnak,akár itthon mint egy Ozsváth Anna vagy Egedi Kovács Melinda..
13#, Akkor nem jött át a lényeg, arra céloztam, a menstruáció egy plusz kizökkentő tényező lehet az elméd lecsendesítésél, a mellek jelenléte meg, ahogy kezdesz egyre spirituálisabb lenni, ahol egós
működés alig van, több mindenre kell figyelni emiatt, amíg megtanulod lényegében újra használni a testedet. Plusz bizonyos blokkok intenzívebben ütközhetnek ki emiatt a felépítés miatt. Sajnálom, hogy ebbe is a szexualitást láttad meg, nem volt ilyen szándék mögötte.
14: Mivan?
Még mindig nem világos hogyan függ össze az emlők megléte az önismereti fejlődéssel,én több mint 30 éve menstruálok és közel sem érdekelt annyira mint téged..Bár a lépcsőzésnél vannak gondjaim,de
ha valaki baromságokat vetít egy ilyen folyamatba az nem én vagyok ha nem bánod....Én a belső csöndet 2 mély levegővel érem el,okkultistaként nem érdekel a megvilágosodás..
szerintem természet ellenes a menstruáció. az h valaki csak úgy havonra vérzik stb.
érdekes h több férfi isten és qngyal stb. van. szerintem igazságtalan az egész létezés és élet. ha ennyire gyűlöl minden és mindenki akkor miért kell léteznie a női nemnek? ja mert h imádják a férfiak nézni a nő szenvedéseit.
tehát spiritualitás nem létezik. mivel igazság sem létezik ezért spiritualitas sem. sem csodák sem varázslat stb. csak undoritó szenvedés.
gyógyítók? jol? csak ocsmány csalók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!