Sok ezer -tízezer nő végezte máglyán gyógyításért, és a boszorkányégetések történeteit már fiatalon mind megismerjük, belénk nevelik.
Ki akarna ezek után kiállni a fényre, és kiabálni, hogy ide lőjetek?!
2023. jún. 7. 10:16
3/33 anonim válasza:
Mert a nők nem érnek rá ilyenekre. Nekik dolgozni kell, ellátni a családot :D
Híres gyógyítón nem tudom, kit értesz. A mai világban ugyanúgy vannak női és férfi orvosok, kutatók.
A régi világban pedig a nők nem is nagyon tanulhattak.
2023. jún. 7. 10:25
4/33 anonim válasza:
Mindenkit nő szült. Az pedig, hogy valaki életet ad többet ér annál, mintha valaki gyógyítana. Mert élet nélkül gyógyítás sem létezhetne.
2023. jún. 7. 10:37
5/33 anonim válasza:
Miért, a férfiak között van?
2023. jún. 7. 10:58
6/33 Tudi333 válasza:
A nők alkamatlanok az ilyesmire.
2023. jún. 7. 11:26
7/33 A kérdező kommentje:
Nem rosszindulatból írtam, csak feltünt, hogy a legtöbb tanító, bölcs mindig férfi. Híres gyógyító pl Bruno Gröning. Akiknek van valamilyen gyógyítóereje, az szinte mindig férfi.
De ápoló az valóban nő, a gondoskodási ösztön nagyobb bennük.
A boszorkányüldözés egy korszak volt, lezárult. De az elmúlt 100 évben senki sem lett ismert női gyógyító. Vagy ez egy férfi mentalitás lenne?
2023. jún. 7. 12:42
8/33 anonim válasza:
Nem biztos, hogy népszerű válasz lesz, de szerintem két ok van mögötte. A női nemnek nehezebb vagy bonyolultabb a biológia felépítése, emiatt nehezebb lehet elérni a megvilágosodást is.(Menstruáció, mellek jelenléte) A tömegtudat előbb látná egy megvilágosodott nőben a szexualitást, mint a bölcsességet sugalló belső erőt. Ettől függetlenül szinte biztos vagyok benne, hogy vannak nők magasabb tudatszinttel, csak legfeljebb nem a mediában.
2023. jún. 7. 13:06
9/33 anonim válasza:
Férfi jobban bìrja a böjtöt megtisztitast éhezést , ezt kelkileg bírná a nő de testileg ettől károsodik . Vannak látnokok nők között Balavatskaja vagy a negativban Annie Besant több elismert szent is , keleten nyugaton .
2023. jún. 7. 13:40
10/33 anonim válasza:
A férfiak szegények annyira egysejtűek. Üres zacskó, tele has és már boldogok. A nőknek ehhez PICIT több kell. még hogy böülcsek...ja pfff
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!