Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik a spiritualitás felé...

Akik a spiritualitás felé fordultak,könnyebben viselik az élet nehézségeit,az elengedéseket?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 18:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

17 ez nem tudom cinikus akar e lenni vagy sem

Én még sosem szerettem volna annyira drogozni egy kis eufóriáért mint most hogy már tudom hogy nem lehet mit tenni a balsors ellen

És ezt azóta tudom mióta olvasok főleg reinkarnáció témában

Most már tudom hogy nem véletlen születtem oda ahova, márpedig az valamilyen nagyon súlyos dolog eredménye

Ezután ne akarjak inni, drogozni?

Amúgy is van a családban bőven alkoholista, bár gyűlölöm, de megértem őket

2023. máj. 15. 15:39
 22/24 Grimfox ***** válasza:
A balsors ellen lehet tenni. A karma nem vési kőbe a sorsod. Az alkohol, dorg viszont olyan megoldás, aminek a jelenleginél rosszabb következményei lesznek. Nem a következő életedben, hanem már most. Az ilyen döntések karmája nem csak a távoli jövőre hat pocsékul, hanem a közeljövőre is.
2023. máj. 15. 15:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Én nem éppen azt olvastam elvileg hiteles forrásokból hogy ne lenne kőbe vésve.

Magamon meg tapasztalom hogy kitart majd amíg élek, sőt egyre durvább dolgok történnek

Csak azért örülök hogy rátaláltam a spiritualitásra mert így végre van magyarázat a nyomorúságra. A rossz karma amit ugye mindneki megérdemel.

Olyan a karmám hogyha csak egy rossz megjegyzést teszek, akkor másnap szinte megdobálnak egy köztéren.

Sajnos az alkoholt én nem szeretem, már próbáltam abba menekülni de nem kívánom

A droghoz nagyon nehéz hozzájutni és rendkívül drága

Jelenleg sok kávéval gyengítem a szivem, mivel örökletes sziv és érrendszeri problémáim vannak, így remélem hogy a nyugtató mellett ez visz el.

2023. máj. 15. 18:32
 24/24 Grimfox ***** válasza:

Magadon azt tapasztalod, hogy hagyod az eseményeket megtörténni, és hagyod, hogy ezek az események újabb rossz karma okai legyenek. Nem állítom, hogy könnyű megszakítani az eseménysort, és azt sem, hogy a javulás azonnali, de van rá lehetőség. Tudom, mert ezt csinálom én is.

Ha szándékos önrongálást végzel, ne csodálkozz, hogy nem javul semmi. Ha rontod az életed, akkor romlani is fog.

Amúgy a hiteles forrás alatt mit értesz? Én eddig a karmáról szóló összes hivatalos szövegben azt olvastam, hogy pont arra kell törekedni, hogy jó irányba változtassuk a karmánkat. Az Upanisadok, a Védanta Sútra, és Dougen tanításai a zen buddhizmusról is mind ezt helyezik a karma témakörének a központjába.

2023. máj. 15. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!