Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Többi lent!

Figyelt kérdés

Elterveztem hogy csinálok egy hasonló oldalt mint a gyakori kérdések, csak ott egy picit le szűkítenem a témákat. Egy fő téma lenne: spiritualitás.

Erre azért gondoltam mert bennem is sokszor felmerülnek kérdések és lehet segítség ha feltudjuk tenni és egy nálunk tapasztaltabb ember tud nekünk segíteni.

2023. jan. 19. 12:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Jó ötlet. Csak kell majd bannolni a szkeptikusokat, mert ezt a kategóriát is tönkretették.
2023. jan. 19. 14:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen az fontos
2023. jan. 19. 14:22
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
A szkeptikusok és trollok mindenhol ott vannak sajnos. Nameg honnan tudod, hogy olyantól érkezik a válasz, aki tényleg ért a dologhoz? Pont a spiritualitásban rengeteg hozzá nem értő osztja az észt. Keress inkább zárt FB csoportokat, amik specifikusak egy adott témára, szerintem mindenben van már ilyen, ott lehet kérdezni is, és kevesebb a troll.
2023. jan. 19. 15:21
 4/17 anonim ***** válasza:
Baromi jó ötlet. Wordpressben jó könnyen össze lehet dobni, a domain 3000~ ft körül lehet, van fórum sablon amivel könnyű. Aztán híreszteled pár helyen és majd jönnek.
2023. jan. 19. 21:19
 5/17 Laylah ***** válasza:
53%
Kellenek a szkeptikusok, akik kérdeznek, akik arra késztetnek, hogy elgondolkodj, hogy mit miért állítasz. Másképp olyan abominációk születnek, mint Ashtar kapitány, szíriuszi magyarság, belső föld, Grabovoj számok és társaik. Viszont a trollokra valóban nincs szükség.
2023. jan. 20. 09:37
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

én nem szeretem a facebook csoportokat. valójában ott csak a szivárványos nyali-fali megy és elvárják mindenkitől. rögtön letiltják azokat akik kérdeznek vagy mást állíranak. én is egyetértek h a szkeptikusok is tudnak elgondolkodtató dolgokat írni.

facebookon sok az idióta kép és gif.

olyasmi legyen, mint ez a gyakszi.

2023. jan. 20. 23:27
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
a trollokon azért néha lehet röhögni.
2023. jan. 20. 23:28
 8/17 anonim ***** válasza:
ez is jó ötlet...de aztán megint újra nem lesz ebből se semmi....
2023. febr. 3. 19:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Volt nemrég még egy hozzászólás? Miért tűnt el? Semmi rosszat nem olvastam a leirtakban. És még privát üzenetet se tudok neki küldeni pedig sok biztatást kaptam tőle.
2023. febr. 6. 14:22
 10/17 anonim ***** válasza:
akkor nem vagyok hülye.
2023. febr. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!