Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban egy fekete ruhás...

Álmomban egy fekete ruhás embert láttam. Mit jelenthet? (A többi infó lent)

Figyelt kérdés
Szóval álmomban éjszaka volt és tőlem nem messze egy fekete ruhás ember akinek még az arca is teljesen be folt fedve valami feketével, és fekete csukját is viselt, kísért egy kisgyereket. Amikor elém értek odakiabáltam és erre az alak felém fordult és elkezdett közeledni. Ekkor felébredtem. Szerintetek mit jelent ez?

2021. jan. 10. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

engem is érdekelne, én is többször álmodtam ezekkel a csuhásokkal. bár volt, hogy barna csuhát viseltek.

Nekem mondjuk először voltak csak ijesztőek, Sosem beszélnek csak "vannak" de bántani sosem bántottak.

2021. jan. 10. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még nem volt tapasztalatom fekete csukjás alakkal, de elvileg a félelemből táplálkoznak vagy figyelmeztetni szeretne valamire.

[link]

[link]

2021. jan. 10. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első kapcsán ugyan erre jutottam mikor a figyelővel álmodtam. Gyerekkorom óta az volt az első rémálom...

A második cikk érdekes bár még nem értem a végére, de köszi a linkeket.

A figyelmeztetésben lehet valami.

2021. jan. 10. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Azokat én is láttam.

Álmomban egy sárgás fényű üres, ablaktalan szobában egy ágyon ébredtem, körülöttem pedig ezek a barna csuhás valakik térdepelve, lehajtott fejjel imátkoztak vagy mit csináltak. Mintha transzban lettek volna.

Lassan leszálltam az ágyrólés elindultam a hátuk mögött, velem szemben levő ajtó felé. Azt hiszem kijutottam.

Előtte meg egy alvásparalizisnál álmomban egy fekete hosszú ruhás, fátyolos nőt láttam(ez még jó néhány évvel az apáca, fekete ruhás nő, stb filmek előtt volt) , aki egy vörös hajú beteg asszony ágya mellett álldogál.

2021. jan. 10. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Bizonytalan, fáradt vagy(éjszaka volt). Bosszant(fekete ruhás), hogy a közeledben(tőlem nem messze) lévő emberek, akik teljesen sötétek, nincs saját életük(arca be volt fedve feketével), önmaguk ellenségei(fekete csukját viselt) és hisznek a mesének, a butaságnak(kísért egy kisgyereket). Amikor találkozol ilyenekkel(elém értek), nagyon feldühödsz rajta(odakiabáltam) és erre meg akarnak győzni a hülyeségükről(az alak ..közeledni).
2021. jan. 18. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

4 engem elösször kergettek egy könyvtárban vagy könyvesboltban először egy majd szép 2 végül 3. egészen addig míg észre nem vettem a könyvsorozatot, a borítón a csuhásokkal.

Legutóbb fekete csuhás vezetett le egy barlangba, ami zöldesen ragyogott. Mikor megkérdeztem miért vezetett ide, felírt 3 jelet (nem fejteném ki miket, de megtaláltam) és megköszöntem neki.

#5 rég olvastam felőled, de még mindig imádom. Sokszor beletrafálsz vagy közelebb viszel a megértéshez. Tanultad vagy csak úgy jön?

2021. jan. 18. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
31%
Sikeresen megmentesz egy kisgyereket valami veszély elől.
2021. febr. 13. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!