Mi a véleményetek erről? Többi lent!
Figyelt kérdés
Elterveztem hogy csinálok egy hasonló oldalt mint a gyakori kérdések, csak ott egy picit le szűkítenem a témákat. Egy fő téma lenne: spiritualitás.
Erre azért gondoltam mert bennem is sokszor felmerülnek kérdések és lehet segítség ha feltudjuk tenni és egy nálunk tapasztaltabb ember tud nekünk segíteni.
2023. jan. 19. 12:49
11/17 anonim válasza:
mindenki bíztat itt. arra várunk h küldj linket h megcsináltad.
12/17 A kérdező kommentje:
Ha kész lesz küldök linket mindenképp. Csak elég sok dolgom van mostanában. De nem felejtem el.
2023. febr. 6. 23:06
13/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom megosztani mert a gyakori rögtön letörli szokásához híven.
Kitalálok valamit.
2023. febr. 7. 13:13
14/17 anonim válasza:
Küldd el privátban az érdeklődőknek.
16/17 anonim válasza:
Nem az egészséges szkeptikusokat kell bannolni, mert akkor szekta jellege lesz, hanem a kötekedőket, a trollokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!