Akik a spiritualitás felé fordultak,könnyebben viselik az élet nehézségeit,az elengedéseket?
A spiritualitás az egyszerűbb út az életben. Könnyebb az univerzumra, vagy a sorsara fogni a hibáinkat, mint őszintén beismerni azokat, vagy neadjisten elgondolkodni rajtuk.
A spiritualitás a gyáva emberek utolsó menedéke.
A spirituális tanok pont a felelősségvállalást tanítják a saját tetteinkért, sok esetben még az eseményekért is, amik felett látszólag nincs befolyásunk. Emellett önvizsgálatot, és kemény önkritikát követel.
Te kevered a spiritualitást a modern divatezotériával.
Abban egyetértek hogy az ezotéria felé való fordulás elmehet rossz irányba is
Én mióta megtettem azt érzem hogy minden rossz ami történt velem annak én vagyok az okozója, megérdemeltem, elkerülhetetlen lett volna mert ez volt a sorsom,(tudok erre olyan példát mondani hogy mondjuk mikor az iskolában nyilvánosan letépték rólam a ruháim rengeteg ember előtt es ennek semmilyen következménye nem lett, nem kaptak érte büntetést)
Azóta erre is úgy gondolok hogy előre el volt rendeltetve, a karmám része
És mindenben jeleket látok
Szóval amellett hogy ez elvileg segítség kellene hogy legyen, sok embert szerintem erős önvádba és félelembe sodor.
Koszonom a valaszokat mindenkinek!
De akkor hogyan es mivel segíthetnék ez ügyben magamnak? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!