Folyamatosan angyalszámokat látok?
Figyelt kérdés
Igazából mióta jobban belemerültem a spiritualitásba, önfejlesztésbe azóta minden egyes nap angyalszámokat látok. Ez jót jelent?
Engem személy szerint nagyon megnyugtat, mert innen tudom, hogy a drága angyalok velem vannak.
2023. márc. 19. 20:54
2/5 anonim válasza:
ASzt jelenti, hogy mindenhova odaképzeled ezt a baromságot. Valamint nem látod, hanem keresed az ökörséget. Nagy különbség.
3/5 anonim válasza:
Naponta több ezer számot látsz. Csak épp ennek a többségére fel sem figyelsz, hisz nem tulajdonírasz neki semmi jelentőséget.
Te most néhány számnak elkezdtél jelentőséget tulajdonítani, így ezekre már odafigyelsz, a többi 99,9%-ra ugyanúgy nem. Ennyi történt.
4/5 anonim válasza:
1500-ért küldök neked grabovoj számokat privátban :D.
5/5 anonim válasza:
És miben segítenek ezek a számok neked és a drága angyalaid??
Azért látod őket, mert tudatosan keresed.
Nem segítenek ezek sehogy sem,hitegeted magad..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!