Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik a spiritualitás felé...

Akik a spiritualitás felé fordultak,könnyebben viselik az élet nehézségeit,az elengedéseket?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 18:16
1 2 3
 11/24 Grimfox ***** válasza:
81%
Ne modern ezotériát olvass, hanem klasszikusokat. És ne csak spirituális témában, hanem például filozófiát is. Minél többet olvasol, annál nagyobb lesz az összehasonlítási alapod. Persze a régi írásokban is van sok fölösleges dolog, de ezek általában csak körítésként vannak ott, nem megtévesztésként. Ezeket olvasás után érdemes kiszűrni, és csak a lényeget figyelembe venni. Szóval elég előnyös, ha szeretsz sokat olvasni, és fárasztó dolgokról gondolkodni.
2023. máj. 4. 22:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Attól, hogy megértem magam egy nagyobb kontextusban is, még az eredetit se engedem el, és pl nekem is fáj, hogy nincs úszómedencés házam meg ilyesmi. De összességében meg azért tényleg nyugodtabb vagyok, mint mások.
2023. máj. 5. 06:57
 13/24 anonim ***** válasza:
Előző élet is hat a jelenlegire. Ha nem tudod az előzőt, akkor nagy kérdőjel lehet a mostani, hogy mi miért van. De lehet egy életen belül is vizsgálni, csak nem annyira teljes az önismeret.
2023. máj. 5. 07:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem lesz könnyebb. Nehezebb kihívásokat kapsz, mint az egyszeri npc.
2023. máj. 5. 10:53
 15/24 anonim ***** válasza:

#11 Grimfox

"Ne modern ezotériát olvass, hanem klasszikusokat."

Szerintem pedig inkább a klasszikusok értelmezését olvassa, mert önmagában azzal, hogy ha klasszikusokat olvas, nem fog sokra menni. Gondolok itt pl. az unpanisadokra vagy a védákra, amiket hiába olvas el az ember, túl sok mindenre nem megy velük, mert kevés a gyakorlatban is használható dolgot tanul belőlük.

2023. máj. 5. 13:19
 16/24 Grimfox ***** válasza:
Épp ezeket olvastam, olvasom, és szerintem elég sok gyakorlati hasznuk van, csak nagyon nehezen érthetők. Valószínűleg igazad van, hogy jobb egy értelmezéssel, elemzéssel kezdeni, nem egyből mély vízbe ugrani.
2023. máj. 5. 15:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Eszméletlenül! Hiszen nem alkohol és a drogok felé szocizalizálja őket, ha valami nehézség,kihivással teli időszakokban.
2023. máj. 6. 01:38
 18/24 anonim ***** válasza:

Utolsóval értek egyet! De attól még lehet iszonyat nehéz.

Mindenkinek más a karmája, életfeladata.

2023. máj. 6. 03:01
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Sokan itt keverik a spiritualitást a bullshit ezotériával. A cigány kártya, a horoszkóp, az asztrológia nem spiritualitás. A spiri az énre koncentrál.
2023. máj. 11. 23:04
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
19. Jogos!!
2023. máj. 13. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!