Milyennek képzeled el a túlvilágot?
Igen, nincs mit Kérdező. Ilyennek képzelem.
Ez a tervem. Aztán hogy mi valósul meg ebből, azt csak az Isten tudja.
Mert ember tervez és Isten végez.- szokták mondani.
Meglehet, hogy az esemény közelébe sem fogok eljutni, de az is megeshet, hogy már rég benne vagyok , csak még nem esett le.
Azt mondják, hogy semmi sem biztos, csak a halál. Ami engem illet én már ebben sem vagyok biztos.
Azt tudom mondani tapasztalatból, hogy Jézusban biztos vagyok. Számomra bebizonyosodott, hogy több van a világon, mint amennyit sejtünk belőle.
Viszont a fantáziámat szabadon engedtem, hátha valakit megihlet. Mert azt el lopni nem lehetséges, amit mindenkinek ad az ember fia.
Legyen szép napja mindenkinek. Élvezzük ki, amíg tart, mert ami most van, az biztos, hogy van. Ami pedig ezután lesz, az még el van rejtve.
Köszönöm a kérdést Kérdező!
Köszönöm a válaszokat!
14-es részemről senkinek a válaszát nem pontoztam le, mivel mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét és azt hogy ezt megosztotta így zöld pipát nyomtam mindenki válaszára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!