Igaz hogy "a túlvilágon várnak a halott szeretteink" ? Illetve van bármilyen lehetőség hogy a lelkükkel felvegyük a kapcsolatot?
Erről nem érhető el hiteles információ. Kizárólag különböző hiteket, elméleteket fognak neked válaszolni.
Szerintem konkrét alakok/emberek nem várnak a túlvilágon. A lélek többször születik, az csak egy energiahalmaz, és a túlvilág ebből az energiából áll, aminek a halálod után te is része vagy egy ideig. Nem igazán lehet kommunikálni ezekkel a lelkekkel, mert ők egyszerre több személy, közben pedig igazából egyikőjük sem teljesen azonos a te családtagoddal. Illetve valószínűleg nem azonos térben, időben, dimenzióban helyezkednek el a lelkek, mint mi, nincs egyértelmű kommunikációs csatorna, amit bármikor bárki fel tudna keresni.
Para történetek vannak, és szellemidézők is vannak, de mindig gyanakvónak kell lennünk. Egyrészt nem tudod kivel/mivel beszélsz, akár ártó szándékú is lehet. Másrészt a közvetítő jós, médium lehet csaló is. Az ouija táblán vagy ingán pedig akár a te gondolataid is megjelenhetnek. Ugyanez a veszély a jelkérésben is, ha figyeled a jeleket, akkor bármit a javadra értelmezel, a saját vágyadat látod bele.
Szóval szerintem nem érdemes bolygatni a túlvilágot. Ők ott már jó helyen vannak, nekünk meg még itt van dolgunk. Ez a rend.
Részben igaz, de kicsit mégis más.
Az akit mondjuk te "Szabó Borbálának" hívtál és a szeretted volt, elhunyt, csak egy "szerepe", egy élete volt annak a léleknek, aki már sok ezer éve sok emberként élt a Földön, néha férfiként, néha nőként, sokszor akár a közeledben-veled élt le egy-egy életét.
Nem érdemes hívni, mert legtöbbször nem a korábbi szeretteink "jelentkeznek" hanem szellemi entitások, és gyakran a spektrum sötétebb végéről.
Hazudni se szép dolog, mégha kegyeletből is teszed. És nem is igazán segít a gyászolónak, ha ábrándokkal veszi körül magát.
Ő feltett egy kérdést a gyakori népének, ami nagyon szubjektív, vállalta ezzel azt, hogy neki kevésbé tetsző válaszok is jöhetnek.
(A 2-es választ írtam, ami azért a szimpla nemtől bőven különbözik szerintem)
Ez a túlvilág. Ők a valósághoz közelebb vannak.
Lehetséges persze.
Szerintem nem és nem.
Hiába vágyakozol rá, attól még nem lesz igaz.
Aki pedig pénzt kér érte, az csaló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!