Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Körülbelül így kell elképzelni...

Körülbelül így kell elképzelni a túlvilágot?

Figyelt kérdés

Tudom hogy furcsa kérdés de egyszer volt egy nagyon realisztikus és a megszokottól teljesen eltérő hangulatú álmom a túlvilágról.

Olyan volt mint egy régebbi pláza, vagy irodaház, szintek voltak és találkoztam ott 2 volt iskolatársammal akik már meghaltak,(mindeketten mozgássérültek voltak, az egyik az állapota miatt halt meg, a másikat meg kórházban megfertőzték) ott voltak a folyosón egymás mellett, meg volt egy nyitott ajtó ami mellett egy ismeretlen lány állt, aki jelnyelven beszélt. Én mutattam neki valamit vicces módon megsértődött mintha az valami enyhébb bunkóságot jelentene amit neki mutattam jel nyelven. Egyébként én aspergeres autista vagyok. Na mindegy, tovább mentem, igazából a nagy példaképemet kerestem, itt kicsit homályos az álom de úgy emlékszem sok emberrel találkoztam de nem volt ott sehol sem. Unalmas szürke hely volt egyébként. Nem volt ott sok jó, de sok rossz sem.

Végül a legfelső szintre jutottam. Volt egy árok meg egy híd és azon a hídon valami fénylény volt aki végül elég nehezen tovább engedett engem. Elég nagy sötétség volt ott és jóval kevesebb ember volt ott mint az alsóbb szinteken.

Megláttam egy idős bácsit aki valami szobaszerűségben a földön ült és megkérdeztem tőle név szerint hogy nem -e látta a példaképemet vagy nem-e tud róla valamit. Azt mondta hogy “kislány. ő itt nagyon sok időt töltött, de 2018-ban visszaküldték” és mutatott nekem egy tépett papírcetlit amin egy pontos dátum állt de sajnos arra már nem emlékszem. Nagyon csalódott és szomorú lettem és ekkor felébredtem az álomból.

Nos, lehetséges hogy a túlvilág tényleg valami hasonló hely lehet? Megmondom őszintén én az elcsépelt pokol meg menny teóriákban nem hiszek, inkább a reinkarnációban, stb..

De ez az álom más volt mint a többi. Tavasz végén álmodhattam de még mindig emlékszem rá.

25/n

2021. aug. 14. 16:28
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bárhogyan elképzelheted. Ez a képzelet lényege.
2021. aug. 14. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem mindenkinek olyan, mint amilyennek saját maga szeretné, de ha kapcsolódik máshoz (pl. Egy régi baráthoz), akkor átmehwz az ő világába, amit ő képzelt el magának. Szerintem. Így lehet
2021. aug. 14. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Mindegy, hogyan képzeled el, számodra az a valós - sem megerősíteni, sem pedig megcáfolni senki nem tudja.
2021. aug. 14. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is álmodtam egyszer a túlvilágról, apukám halt meg, és úgy nézett ki, hogy mindenki fehérben volt,és a legtöbb ember sorban állt, ott sem volt senki jó vagy rossz, hasonlóan modern egyszerű ablakos épületek voltak.

Volt egy másik abszurd álmom is, ahol szintén sorban álltak az emberek és volt egy nagy tenger, de véget nem érő és állt rajta (a vízen) 2 nő és én azzal indítottam, hogy beszéltek magyarul?? Mire ők tök hülyének néztek engem.:D

De volt egy másik álmom is, ahol ilyen gyönyörű arcú férfiak jöttek segíteni nekem és már nem is a Földön voltam, hanem egy másik bolygón és onnan néztem a Földet.:)

2021. aug. 15. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!