Úgy érzem, hogy pontosan két éve körülbelül ilyenkor megváltoztak az érzéseim, érzelemmentesebb lettem, nehezebben tudok álmodozni. Minta egy hurok feszülne a fejemben. Más is érzi ezt, vagy ez egyedi?
Én is ezt érzem, mármint hogy mint ha kevesebb érzelemre lennék képes, nem tudok úgy szeretni, közömbösebb vagyok. De erre az életkörülményeimben keresem a választ, nem az ezotériában, ami egy áltudomány holdkórosoknak.
Hogy változzon a helyzet, neked kell tenned érte.
Semmilyen tudatmódosító vírus, meg besugárzás, ez teljesen egyértelműen az agyevő bogarak műve!
Már igen elszaporodtak, Magyarország jelentős részét ellepték, és iszonyú ütemben pusztítják a lakosság agyát.
Nálam is ugyanez van, és pontosan 2 éve.
Otthon döglöttem a tv előtt, aztán mintha elszenderedtem volna. Volt egy álmom közben, hogy elvittek magukkal az ufók, és csak az erős fehér fényre, meg a zöld arcokra emlékszem az egészből.
Aztán amikor felébredtem az álomból, kint feküdtem a kertben a földön, anyaszült meztelenül.
Biztos téged is magukkal vittek aznap este, ha jól emlékszem még láttalak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!