Ha létezik valami, akkor miért kell benne hinni?
Itt gondolok a karmára, különféle istenekre és egyéb természetfeletti lényekre / történésekre.
Hiszem ha tudod, hogy létezik és biztosan állítod, akkor tudod, de nem hiszed már.
Engem érdekel a paleoasztronautika és abban logikus magyarázatot találok az égből jövő Istenekre, az isteni történésekre, akár a Bibliát is megmagyarázva.
Nekem eddig terjed a hitem, amennyiben hinni szeretnénk egy minket uraló, felettünk álló rendszerben.
Semmit sem kell. Hinni pedig szinte tilos, hisz istenkáromló, igazságtól elhúzó gyakorlat.
Ahogy írod. Ha tudod, akkor tudod, nem hiszed. A hiedelem, amúgy is csak a kicsiknek( spirituálisan) való, akik még a valószínűség alapú gondolkodásnál nem tartanak.
1. oldalon írók, elolvastátok a kérdést? Csak grimfox válaszolt normálisan, és ő se rendesen.
17, Csak te tudsz magadnak bizonyítást szolgáltatni, más, a te elméden kívül létező nem. Szóval szolgáltatni csak te tudsz magadnak, nem lehet többes szám sem.
Meditálj többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!