Ezt hogy dolgozzam fel?
Kedden az volt az iskolában hogy mint ha megváltozott volna az életem és hiányoznának a gyerekek az iskolából.
Szerdán meg az hogy túl rövid a gyerekkor és elmúlik a jófejség.
Csütörtökön (Ma) pedig az hogy túl rövid az élet hirtelen megnőnek és meghalnak azok a gyerekek akik most élnek.
Hogy lassuljon le az életem?
Ugye a gyerekek nem hirtelen nőnek fel?
Csak értelmes és hasznos válaszokat kérek!
Szia!
Szerintem kettő dolgot tehetsz:
-megelégszel azzal a válasszal,(ami egyébként semmire nem válaszol) hogy ez az élet rendje
Vagy
-Addig keresed az igazságot az élettel kapcsolatban míg meg nem találod.
Személyes tapasztalat, és vélemény következik !
Személy szerint én belefáradtam abba, hogy nem látom logikai értelmét az életnek,és Istent hibáztattam. A helyzet nem változott, ugyanúgy születnek,nőnek fel gyorsan és halnak meg emberek mint előtte,viszont már könnyebb nekem. Odaadtam ezt a terhet Istennek,ezzel elismertem hogy ő biztos jobban tudja ha létezik. Ezzel lekerült rólam a teher és nyitott lett a szivem a vezetésére. Megmutatta, hogy többet szánt ő az embereknek ennél a kevés időnél ami hamar elrepül.
azt ugye tudjátok h régebben örülhettek az emberek ha megérték a 30 éves életkort és ma sokan a 80-90 és 100 évet is megérik. a legalacsonyabb életszám kb. a 60-70 évesek. Betegségekkel korábban halnak meg.
sokaknak van időszaka amikor túl gyorsnak érzik az időt. hamarosan lassulni fog.
foglalkozz többet a saját gyerekeiddel vagy a kórházakban lévő gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!