Tanács mit tegyek, hogy dolgozzak ezután?
Egy nagyon régi szállodában dolgozom a bárban - ami azt jelenti, hogy én végzek legkésőbb - legjobb esetben éjfélkor, de néha 1-2 óra körül.
Ma éjszaka hírtelen a hideg kezdett a hátamon futkosni és úgy éreztem mintha figyelnének. Nem sokra rá olyan történt, amitől a vér is megfagyott bennem. Épp pár cuccot akartam levinni a recepcióról az alsó emeletre a lépcsőn, amikor a szemem sarkából láttam egy idős embert öltönyben és fehér ingben mellettem állni. Azonnal odakaptam a fejem - de nem volt ott senki.
Nem, nem hiszem, hogy AZ volt.
Annyira fáradt voltam, hogy a szemem alig bírtam nyitva tartani, ezért biztos vagyok benne, hogy csak a képzeletem játszott velem. De akkor is, még most is sírok ahogy ezeket a sorokat írom.
Ezután hogyan dolgozzak holnap este?
" biztos vagyok benne, hogy csak a képzeletem játszott velem"
Akkor tulajdonképpen a saját képzeletedtől félsz?
Idézz meg egy védőszellemet, aki elbánik a démonnal
Egyébként ha valóban egy öregember a szellem nem kell agódni. Fellököd oszt kész
higgadj le. minél jobban túlhevíted magad mentálisan s érzelmileg annál rosszabb lesz.
túl sokat melózól. sztem kapcsolódj ki, menj nyaralni.
ha vannak is szellemek, nem értem h miért kell tőlük parázni.
én már láttam s beszélgetem szellemekkel. vagy haluztam vagy nem. de kit érdekel. még engem sem.
csak pihenj s kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!