Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tanács mit tegyek, hogy...

Tanács mit tegyek, hogy dolgozzak ezután?

Figyelt kérdés

Egy nagyon régi szállodában dolgozom a bárban - ami azt jelenti, hogy én végzek legkésőbb - legjobb esetben éjfélkor, de néha 1-2 óra körül.

Ma éjszaka hírtelen a hideg kezdett a hátamon futkosni és úgy éreztem mintha figyelnének. Nem sokra rá olyan történt, amitől a vér is megfagyott bennem. Épp pár cuccot akartam levinni a recepcióról az alsó emeletre a lépcsőn, amikor a szemem sarkából láttam egy idős embert öltönyben és fehér ingben mellettem állni. Azonnal odakaptam a fejem - de nem volt ott senki.

Nem, nem hiszem, hogy AZ volt.

Annyira fáradt voltam, hogy a szemem alig bírtam nyitva tartani, ezért biztos vagyok benne, hogy csak a képzeletem játszott velem. De akkor is, még most is sírok ahogy ezeket a sorokat írom.

Ezután hogyan dolgozzak holnap este?

2021. júl. 11. 02:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Sokat ittál. Csak a félelmed játszik veled. Nincsenek szellemek
2021. júl. 11. 02:48
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Kérj meg valakit hogy maradjon veled, várjon meg, azért vendéglátásban 1-2 órakkor végezni nem keso
2021. júl. 11. 07:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Max a barátnőmet tudnám megkérni, de ő is 10:30-kor végez.. Mások meg ilyen 9-kor lol
2021. júl. 11. 10:00
 4/17 anonim ***** válasza:
És 9től 2-ig teljesen egyedül vagy a szállodában? Ezt azért ketlem
2021. júl. 11. 10:42
 5/17 A kérdező kommentje:
A vendégek 11körül ágybamennek (csak idős vendégeink vannak, akiket buszokkal hoznak nyaralni szerte az országból)
2021. júl. 11. 11:41
 6/17 anonim ***** válasza:
44%

" biztos vagyok benne, hogy csak a képzeletem játszott velem"

Akkor tulajdonképpen a saját képzeletedtől félsz?

2021. júl. 11. 13:12
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Idézz meg egy védőszellemet, aki elbánik a démonnal

Egyébként ha valóban egy öregember a szellem nem kell agódni. Fellököd oszt kész

2021. júl. 11. 15:04
 8/17 Missi_Key ***** válasza:
22%
most ha nem hiszed h szellem volt akkor mi a probléma?
2021. júl. 12. 04:39
 9/17 anonim ***** válasza:
44%

higgadj le. minél jobban túlhevíted magad mentálisan s érzelmileg annál rosszabb lesz.

túl sokat melózól. sztem kapcsolódj ki, menj nyaralni.

ha vannak is szellemek, nem értem h miért kell tőlük parázni.

én már láttam s beszélgetem szellemekkel. vagy haluztam vagy nem. de kit érdekel. még engem sem.

csak pihenj s kész.

2021. júl. 12. 07:43
 10/17 A kérdező kommentje:
Sajnos kevés emberünk van, ezért lehetetlenség lenne elmennem nyaralni. Még szabadnapom sincs a héten, és 52 órát dolgozom (+túlóra, ha muszáj) 😭😭 Ma éjszaka alig aludtam, mert rémálmaim voltak. Tudom, hogy még aludnom kell, de magam előtt látom a rémségeket és nem akarok vissza menni "oda" :(
2021. júl. 12. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!