Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tanács mit tegyek, hogy...

Tanács mit tegyek, hogy dolgozzak ezután?

Figyelt kérdés

Egy nagyon régi szállodában dolgozom a bárban - ami azt jelenti, hogy én végzek legkésőbb - legjobb esetben éjfélkor, de néha 1-2 óra körül.

Ma éjszaka hírtelen a hideg kezdett a hátamon futkosni és úgy éreztem mintha figyelnének. Nem sokra rá olyan történt, amitől a vér is megfagyott bennem. Épp pár cuccot akartam levinni a recepcióról az alsó emeletre a lépcsőn, amikor a szemem sarkából láttam egy idős embert öltönyben és fehér ingben mellettem állni. Azonnal odakaptam a fejem - de nem volt ott senki.

Nem, nem hiszem, hogy AZ volt.

Annyira fáradt voltam, hogy a szemem alig bírtam nyitva tartani, ezért biztos vagyok benne, hogy csak a képzeletem játszott velem. De akkor is, még most is sírok ahogy ezeket a sorokat írom.

Ezután hogyan dolgozzak holnap este?

2021. júl. 11. 02:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

hát tudod nekem meg 2 évem volt mindennap h éreztem láttam hallottam stb. tudom h mit érzel.

légy erős. ha segít akkor szerezz be otthon s ha lehet a melóhelyre is álomhálókat( nemcsak rossz álomra jók)

babérleveleket tarts a zsebedbe. vegyél fel ezüst ékszert, valami rezet, kristályos dolgokat.

ha muszály írj egy segélykérő imát az egyik arkangyalnak vagy ami közelebb áll hozzád a kapu őrödhöz. gyertya, füstölő elött mond el este s égesd is el a papírt. vagy bejön vagy nem. ennyit tudok segíteni.

2021. júl. 12. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
11 Így van, pl egy rézkulcs minden démont elűz xD
2021. júl. 13. 07:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"csak idős vendégeink vannak" nem lehet,hogy egyikőjük mégsem ment lefeküdni?

Eltévedt esetleg,stb...

2021. júl. 18. 13:54
 14/17 A kérdező kommentje:
És szupersebességgel moziba?
2021. júl. 18. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Történt valami azóta?
2021. szept. 5. 13:54
 16/17 A kérdező kommentje:

*mozogna, nem moziba 😂😂

15: Szerencsére nem, habár nem is nagyon húzódott el műszakom olyan sokára mostanában. Egyébként azóta meghalt egy vendég. A rákövetkező napokban kirázott a hideg, de csak a sokktól.

2021. szept. 5. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes az a halál. Lehet megérezted. Azért hozzáteszem, hogy nagyon sokat dolgozol, az ember egy idő után kimerül, azt lát mindent
2022. febr. 20. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!