Rontásnak vagy átoknak minősül-e az ha utálnak, csak megtűrnek, gyűlölnek, semmibe vesznek, lelkileg lehúznak, sértegetnek, csúfolnak stb. ? És mindez persze évtizedek óta csak negatív energiákkal nyomnak már ki is csordult a pohár..
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 00:24
1/34 anonim válasza:
Nem rontas, csak valszeg nagyon irritalo szemely vagy ❤️
3/34 A kérdező kommentje:
Hogy mondhatsz ilyet? 1. Hogy mersz ilyet?
2023. jan. 23. 00:34
4/34 A kérdező kommentje:
Remélem nincs olyan, aki szeret.
2023. jan. 23. 00:53
5/34 A kérdező kommentje:
1" Akkor legyen úgy! Akkor legyek nagyon irritáló személy! Nem érdekel már.
2023. jan. 23. 01:00
6/34 anonim válasza:
5 Nagyon helyes. Ne is érdekeljen. Csak csináld azt amit szeretsz, aztán majd átkerülsz másik társaságba.
7/34 anonim válasza:
Az első egy undorító irritáló hazug személy, csak ő elvan a saját hazug kis világában és elképzeli, hogy őt sokak szeretik. Szánalmas.
8/34 anonim válasza:
Én olyan közegben voltam, ahol ez napi szinten ment, voltam egy "vajákosnál", ő azt mondta hogy leszedi rólam a negatív energiát. De ez nem csak úgy megy. Magadhoz is behívod. Mint ahogy én is ott voltam azon a negatív helyen, amíg el nem tűntem onnan. Ez ugyanaz mint az energiaital. Ha nem iszod agyba-főbe, akkor nem fogja károsítani a szív- és érrendszeredet. Tehát a te döntésed is kell hozzá, így értem a behívást. Sokszor észre sem veszed, milyen sok dologgal ártasz magadnak. Sok esetben te vagy a hibás.
9/34 anonim válasza:
A másik az önmagadért való kiállás, mert ha nem tudsz elmenni egy szar helyről, legalább annyit teszel hogy határt szabsz nekik, és ha ez se megy, akkor lezúzod őket.
10/34 Grimfox válasza:
Nem, ez "hétköznapi" helyzet, de attól még nem kevésbé káros, és rosszindulatú dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!