Az OCD (kényszerbetegségem) és a babonák összekapcsolódnak. Kiborított só babona. Mit tegyek? Kezdek megőrülni
Nos... Kényszerbetegként minden buta gondolatot bebeszélek magamnak. Ha például nem nyúlok hozzá az asztalhoz akkor valami fog velem történni. Vagy például ha eszek és valamiért mielőtt befejezem még egyett bele kell harapnom mert amúgy azt érzem, hogy történne valami a családommal stb.
Naa ma kiborítottam a sót és a só kiborítása balszerencsét hoz a babona szerint. Ahogy kiborítottam a sót eszembe jutott az agyamnak egy olyan gondolat, hogyha nem vitázok direkt a barátnőmmel akkor a barátnőmnek a legjobb fiú haveromba fog beleszeretni...
Nyilván nem fogok ok nélkül össze veszni, de ez az OCD-s kényszergondolatom ez megőrit. Van bármi féle babona a sóval kapcsolatban ami ilyen vonzódáshoz, szerelemhez vagy hasonló dologhoz köthető? Remélem, hogy nem néztek nagyon hülyének...:D
Mi ellen véd az amuletted elméletileg? Illetve milyen amuletted van pontosan? Nekem úgy rémlik, az ilyen kerek rézlapon lévő amulettekhez kapott papíron a neve is ott van az amulettnek.
Azért kérdezem, mert vannak amulettek, amik tönkremennek, ha ténylegesen megvédenek attól, ami ellen készültek. Nem mintha azt gondolnám, hogy egy ilyen bolti cucc annyira működne, de például a pentagramm valamit akkor is csinál, ha gyárilag van rányomva a fémre, bármi mágikus szertartás nélkül.
salamon pecsét pentagram.
ausztrál védelmező szimbólum.
mindkettő negatív elleni izé védelmek.
Azta milyen beszélgetés tört itt ki:D
Akkor semmi olyan dolog nincs amit ha megcsinálok és gondolok arra, hogy a barátnőm máshoz fog vonzódni akkor az babona szerint meg is történik?
És persze józan ész szerint nincs ilyen. De ez az OCD ez más kategória. És tudom, hogy butaság.
Akkor nem tudom, mitől színeződhet el a bőröd savasságán kívül. Ezek nem működnek, amíg rendesen el nem készítik őket.
Babonából ilyenről nem hallottam kedves kérdező. Sokféle szerelemmel kapcsolatos babona van, de azok általában az adott egyén szerelmi életére vonatkoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!