Csak nekem tűnt fel, hogy a Sátánisták, Istenhívők, ateisták meg össze vissza lebontva mindegyik meg van győződve arról, hogy ők a jók és a másikok meg a rosszak?
Nem hiszek Freudban. Az álomfejtés hülyeség. Amúgy meg csak elírtam. Már megszoktam, hogy az istent/Istent nagy betűvel írjuk.
Gondolom most meg jöttök majd a Józsefes sztorival, de szeretném felhívni figyelmedet, hogy ott az álomfejtés csak eszköz volt, hogy a Fáraó lássa Isten erejét.
Magyarázd el, hogy mi az a Freudi elszólás, ha biztos vagy magadban.
Amikor az ember hazudni akar, de véletlenül a véleményét mondja?
De én nem értek egyet azzal, hogy a Sátán isten lenne
"Te nem az Urat veszed alapul, hanem valami kitalált Istenedet, akit Sátánnak hívsz."
Ő pont, hogy a te Istened és minden hozzászólásoddal őt szolgálod, sajnos! :(
49: a gyűlölet megmérgez.
„Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, akik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, akik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, akik háborgatnak és kergetnek titeket. Hogy legyetek a ti mennyei Atyátoknak fiai, aki felhozza az ő napját mind a gonoszokra, mind a jókra, és esőt ád mind az igazaknak, mind a hamisaknak.
Mert ha azokat szeretitek, akik titeket szeretnek, micsoda jutalmát veszitek? Avagy a vámszedők is nem ugyanazt cselekszik-é? És ha csak a ti atyátok fiait köszöntitek, mit cselekesztek másoknál többet? Nemde a vámszedők is nem azonképpen cselekesznek-e?
Legyetek azért ti tökéletesek, miként a ti mennyei Atyátok tökéletes.”
(Máté 5,43-48)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!