Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy sátánistának mi a célja?

Egy sátánistának mi a célja?

Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%

Ők a negatív úton való haladást választották.

Az akarat koncentrációja, és másokra való kényszerítése, az irányítás és a hatalom megszerzése a céljuk.

Ezt egyes emberek vagy csoportok manipulálásával, zsarolásával, megosztásával érik el.

Meditációban fejlesztik a koncentrációs képességüket és az akaratukat, mert nekik is a megvilágosodás elérés a cél, és ezt elérve lehetőséget kapnak hogy innen kiszabadulva egy negatív negyedik dimenzióban folytathassák a fejlődésüket.

2022. jún. 3. 18:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért szokásuk az emberáldozás?
2022. jún. 3. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Az a legmagasabb hatalom, amikor egy ember életét is kiolthatod, mert rendelkezel vele, a sorsával.

Valószínűleg a magasabb szinten lévő negatív entitásoknak szól az áldozat, akik ezért cserébe információt(tanítást) és energiát, hatalmat adhatnak a gyorsabb haladás érdekében.

2022. jún. 3. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
De egyébkent szokott itt lenni egy sötét úton haladó embertársunk, ő biztos többet tudna mondani, persze csak ha akarna.
2022. jún. 3. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Melyik ágának?
2022. jún. 3. 19:07
 6/11 anonim válasza:
0%

Előző hozzászóló a válaszaiban elég jól összefoglalta,már többször írtam hogy jól megtanultad a leckét ahonnan ezt a tudást szerezted.

Egész véletlen böngésztem most ezt a fórumot,amúgy biztos nem írtam volna.

Magam példájából kiindulva tudom leírni mi a célja egy önmaga szolgálatát választó embernek.

Több évtizede érdekel ez a téma,és már nagyon régen elmélyedtem benne.Pár év előzetes tudás megszerzése után választanom kellett hogy a felhalmozott tudást mire használom.Önmagam továbbfejlődésére használtam,teljesen visszaszorítva hogy másoknak bármit is adjak.

Miután ezt az utat kiválasztottam egyszerűen olyan volt, mintha a helyére került volna.Nem tudom ezt neked most jól leírni,egyszerűen az Univerzum adta lehetőségeket teljesen kitudtam úgy használni hogy továbbfejlődjek.

Sokan írtak már nekem régebben is,de most is leírnám senkinek semmit nem vagyok hajlandó segíteni.Mint mindenki én is elsőnek anyagi haszonszerzésre használtam fel ezt a tudást.értsél ezalatt mindent, szerencsejáték,vállalkozások,minden amiből pénz jön be.És jött is,rengeteg.Ebből egy olyan körülményt tudtam biztosítani magamnak ahol már inkább csak a spirituális fejlődésemre koncentráltam.Aki előttem írt jól írta,rendszeres meditáció,akaratkoncentrálás,vizualizáció csak néhány alap amivel még tovább önmagam javára fordítok minden helyzetet, ami csak velem kapcsolatos.

Nagyon nem akarok ebbe a válaszba belemélyedni,inkább csak egy általános választ akartam írni, kiegészítve az előttem egyébként nagyon jó válaszokat író embertársamat.

Végére pár szót írnék.Bárki bármelyik utat választja,mikor már tudatos a választás az akarat kivan kristályosodva,innen a továbbfejlődés mindig a spiritizmus, okkultizmus,mágiaútján történik.Ha az illető egyén a választása után megreked azon a szinten hogy azt hiszi az utat megválasztotta már semmi dolga, akkor nagyon téved.

Innen indul az igazi polarizáció ami felgyorsítja az adott negatív vagy pozitív úton lévő haladását.

Egy szint fölött az elméleti tudást fölváltja a gyakorlati tudás alkalmazása, de ez már egy magasabb szint.Ilyenkor az utukat tudatosan megválasztó emberek különféle mágikus tevékenységekkel tudják továbbnövelni a polarizációt,akár negatív úton akár pozitív úton jár valaki.

Emberáldozat is biztos előfordul, de erről semmit sem akarok írni. De a szertartásos mágia egy fontos része az áldozatfelajánlás különféle vérmágia általi praktikákkal,ez sokszor állatáldozatot jelent az önmagát szolgáló entitások esetében és növényáldozatot a mások szolgálata útján lévő entitások esetében.DE bizonyos fehér mágia általi rituálékhoz is szükséges állatáldozat,bár ezek tiszta állatok és konkrétan megvan határozva csak melyiket szabad felajánlani.

Annyit írok a végére ez viszont elég gyakori az önmagát szolgáló úton járó entitás életében.Az így létrejött kapcsolat a felsőbb lényekkel valóban energiát,tudást adnak az ilyen szertartást elvégző entitás kezébe.

2022. jún. 3. 19:28
 7/11 anonim válasza:
16%

Lesarkítva legtöbbjüknek: figyelemfelkeltés, hiszti, csakazért ismásvagyok hozzáállás.

Illetve vannak beteg, gyilkoshajlamú pszichopaták is, akik ezzel próbálják magukat igazolni.

2022. jún. 3. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
39%
Az ostobaság elűzése, mindenféle babonák kizárása. A vallás csak kényszerbetegség. Egyedül vagyunk és mi döntünk a sorsunkról. Nem jobb a vallás bármelyik szélsőséges ideológiától.
2022. jún. 3. 20:28
 9/11 BetyarKoala válasza:
57%

Látszik hogy mennyi buta es tudatlan ember van, aki még a fáradságot sem veszi hogy utána nézzen a dolgoknak, csak hányja ki a sok sületlenséget a száján.

A sátánizmus a fizikai és lelki szabagságot emeli ki. Ahelyett hogy mások irányítsák életed és döntsenek a sorsodról (amit az egyház akar), a sátánizmus azt tanítja hogy vedd a kezedbe a saját életed, mert az a tiéd és nem az egyházé vagy a kormányé. Ne hagyd hogy masok a hatalmukkal lealacsonyítsanak, kerekedj felül rajtuk.

Ez a Sátánizmus tanítàsa és nem a buta emberáldozás (ami valójában a kereszténységben van, lásd burkolva a boszorkányüldözés és keresztes hadjárat).

Válassz a szolgasorba vezető kereszténység vagy a szabadsàg felé tartó sátánizmus között.

2022. jún. 5. 01:13
 10/11 anonim válasza:
50%
Divatkövetés, trendiség, egy szubkultúrához tartozás vágya.
2022. jún. 5. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!