Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnt fel, hogy a...

Csak nekem tűnt fel, hogy a Sátánisták, Istenhívők, ateisták meg össze vissza lebontva mindegyik meg van győződve arról, hogy ők a jók és a másikok meg a rosszak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
47%

15: :)

"Nem isteni dolog a megbocsájtás, napi szinten emberek csinálják."

Minden ember valahol egy Isten is egyben, hiszen Isten a saját képmására teremtett bennünket...! :)

2022. nov. 16. 17:09
 32/75 anonim ***** válasza:
6%

"a sátán nem feltétlenül gonosz, lehet rá egy végrehajtóként is tekinteni"

Na, így működik a megtévesztése! Elhiteti magáról, hogy ő nem gonosz és nagyon profi abban, hogy jó legyen a PR-ja!!! :)

Sajnos sokan bedőlnek a sántán reklámjainak, ti ne tegyétek!

Az igazi sántánisták (szándékosan nem írom ki soha a nevét) állatokat és embereket kínoznak s ölnek meg a tiszteletére és áldozati bemutatásra vagy különféle előnyökért, hatalomért cserébe stb. Hát hogy lenne ez már jó ?! ?!

Isten útja viszont a szeretet! És a szeretet az egyetlen jó!

2022. nov. 16. 17:15
 33/75 anonim ***** válasza:
33%

Ez szép és jó, csak a probléma ott kezdődik, hogy te a Bibliát vezsed alapul.

NEM mindenki azzal a preszuppozíciókkal dolgozik, mint te.

Szóval vagy most megfogod magad és be bizonyítod az igazad vagy téged tovább a semmiért a szád.

2022. nov. 18. 20:22
 34/75 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem a Bibliát veszed alapul, akkor te egy teljesen más vallásról es egy teljesen mas "Sátán"-ról beszélsz. Így hát itt nincs helyed. Az pedig, hogy minden ember Isten is egyben... Az csak baromság. Ha én lefestek egy meztelen nőt, és kiakasztom a képet a falra, akkor én egy meztelen nőt akasztottam fel a falra? Nem, hanem egy festményt.
2022. nov. 18. 20:50
 35/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom, hogy a kérdésben meg legyen tagelve, hogy kereszténység vagy a Biblia.

Szóval mit problémázol itt?

2022. nov. 18. 22:11
 36/75 anonim ***** válasza:
76%
Akkor én elkezdhetnék beszélnie arról, hogy szerintem a világot Fekete Pákó teremtette, és ő áll mindenek felett, és csak akkor történnek jó dolgok, ha Fekete Pákó twerkel. Nincs értelme vallásról vitatkozni, mert úgysem lehet meggyőzni a másikat.
2022. nov. 18. 22:40
 37/75 anonim ***** válasza:
52%

"Ha nem a Bibliát veszed alapul, akkor te egy teljesen más vallásról es egy teljesen mas "Sátán"-ról beszélsz. Így hát itt nincs helyed."

Én Istent veszem alapul.

És Istennek mindenhol helye van ! :)

A negatív vélemények meg nem számítanak, mert nem a forrásból táplálkoznak és nem a kérdező javát szolgálják.

2022. nov. 18. 23:08
 38/75 anonim ***** válasza:
0%
Te nem az Urat veszed alapul, hanem valami kitalált Istenedet, akit Sátánnak hívsz. (Senki ne értse félre, hiszek a Sátán létezésében, csak úgy, ahogy a Biblia leírja)
2022. nov. 18. 23:20
 39/75 anonim ***** válasza:
52%

*kitalált istenedet

Bocs.

2022. nov. 18. 23:20
 40/75 anonim ***** válasza:
38-39: ez részedről egy freudi elszólás volt! :)
2022. nov. 18. 23:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!