Csak nekem tűnt fel, hogy a Sátánisták, Istenhívők, ateisták meg össze vissza lebontva mindegyik meg van győződve arról, hogy ők a jók és a másikok meg a rosszak?
Utolsó:
Alapból egyetértek azzal, amit írtál, viszont azzal a mondatrésszel, hogy: "sőt még élvezi is a bűnelkövetést" egyáltalán nem. Minden ember, még a hívő ember is élvezi a bűn elkövetését, csak nem büszke rá, és tudja, hogy rossz. Rafinált dolog ez a Sátán, hogy ilyen élvezetessé és a társadalom által elfogadhatóvá teszi a bűnt.
11: az élvezet rövid, a megbánás hosszú!
A hithű ember számára nem elfogadható a bűn, csak a sántán sokszor erősebb! A hívő tudja, a hitetlen nincs tudatában a bűnösségének.
A társadalom pedig totál ki van fordulva önmagából, mert manapság minden trendi, ami nem normális és a bűn van felmagasztalva, míg a jó leköpve.
Úgyhogy igen: sántán dolga a megtévesztés és ebben nagyon profi!
Ateista vagyok.
Bármiben is hiszel, nem attól leszel gonosz, hanem a cselekedeteid alapján.
Az már más kérdés, hogy rengeteg hívő objektívan téved, de ez nem azt jelenti, hogy ők rossz emberek.
Tévedni emberi dolog.
Megbocsátani isteni!
És a tetteid ítéltetnek.
Nem isteni dolog a megbocsájtás, napi szinten emberek csinálják.
Szerintem nem olyan megbocsátásról beszél.
Sátánistaként csatlakozom a #17-es válaszolóhoz:)
Büszke vagyok arra is hogy Sátánista vagyok, és arra is hogy jó vagyok.
7. Erre van sok régi sztori, pl. a "rabló" népeknél nevelkedettek sokszor nem értették, hogy miért fogják el őket a lopásért, hisz náluk ez jó cselekedet volt.
Ui. A terrorista a gonosz, mert felrobbant x helyet, de miután az az x nép hadserege kiírtotta a családját azért nem túl nehéz rábeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!