Éreztétek már úgy,hogy a testetek egy különàlló lény?
Figyelt kérdés
Azt,hogy bűntudtatot éreztek az életviteletekkel, és nem magatok sajnáljátok hanem őt,mert nem tudjátok értékelni az életet,és a testetek, őt büntetitek azzal amilyen vagytok?
N
Fura kérdés ,nem tudom érez e valaki hasonlót és érthető e amit kérdezek.
Én nagyon sokszor érzem egy ideje ezt,hogy nem érdemli meg azt amit teszek vele ahogy rombolom és nem tisztelem ami megadatott és tönkreteszem őt, de ha ő nem én akkor ki?
35 N
2022. nov. 14. 19:14
11/12 anonim válasza:
A szervezetben a legtöbb dolgot nem te irányítod. De ha valami olyat csinálsz akkor jutalmat kapsz.
"Akkor aktiválódik, ha valamilyen pozitív hatás éri az élőlényt, vagy az előlény egy jelző inger megjelenését követően jutalomra számít (predikció)"
Az élőlény jutalmat kap? Milyen élőlény?
12/12 anonim válasza:
Az ilyen jellegű érzések általában betegség miatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!