Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha kiderülne, hogy a halál...

Ha kiderülne, hogy a halál után nincs semmi, az milyen hatással lenne az ezotériára?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 16:44
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
*Mondtam
2022. okt. 28. 14:10
 22/26 anonim ***** válasza:
"természettudomány mérlegén megvizsgálom őket" 😂😂🤣😂🤣😂🤣
2022. okt. 28. 18:31
 23/26 anonim ***** válasza:
#10 Nem bizonyítható, csak annak aki átélte, megtapasztalta. Annak válik hit helyett tudássá. Testen kívüli élményekben látja az eldugott tárgyakat, mondjuk a kórházi lámpa tetején otthagyott csavarhúzót. Ilyeneket lehet bizonyítani. Testen kívüli élményben könnyen hozzáfér az ilyen információkhoz, de a fizikai létben korlátai vannak.
2022. okt. 29. 02:27
 24/26 anonim ***** válasza:
Én örök szkeptikus voltam, de a fiam mesélt az előző életéről, és ekkor borult minden.
2022. okt. 31. 05:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok kutató, viszont voltam már "odaát" és van több tapasztalatom a halál utáni dolgokkal. Életnek nem nevezném, inkább létezésnek. Ja, úgyhogy higyjétek el, ha meghaltok, a testetek ugyan lebomlik, de nem tűntök semmibe.
2022. nov. 2. 04:24
 26/26 kretens ***** válasza:
Ha nincs semmi a halál után akkor nem is volt értelme hogy léteztünk.Hát micsoda egy gonosz állapot ez?Gondoljunk csak bele hogy ahogy idősebbek leszünk egyre többször jön fel bennünk az a gyötrő gondolat hogy van e valami a test halála után.Mi az hogy nem vagyok?Mi az hogy megszűnik a tudat?Elvileg akkor teljesen mindegy hogy hogyan éltük az életünket mert nincs számonkérés.Teljesen mindegy akkor hogy egy tömeggyilkosként vagy egy bárányként éljük le az életünket.De ugyan ez vonatkozik a többi élőlényre is.Az hogy fejlett agyunk van a többi létformához képest ezen nem változtat vagyis hogy összetettebb dolgokra is képesek vagyunk de ugyan úgy a semmivé válunk.Szerintem nem is kellett volna létrejönnie ennek a valóságnak.Ez a leggusztustalanabb igazságtalanság ami megtörténhetett.Inkább lenne az abszolút semmi.Se világegyetem se sötét se világos.
2022. nov. 18. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!