Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha kiderülne, hogy a halál...

Ha kiderülne, hogy a halál után nincs semmi, az milyen hatással lenne az ezotériára?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 16:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Eddig feltehetően..." Értsd: fogalmam sincs miről beszélek, nem néztem utána a témának, csak itt vagyok, és kérdésnek álcázva okoskodom, és hülyeségeket beszélek.

Remélem jól foglaltalak össze, kedves kérdező.

2022. okt. 28. 09:57
 12/26 A kérdező kommentje:

Minek kellene utána néznem? Áruld már el, légyszíves.

Szerinted ha a fizikusok találtak volna bizonyítékot a Túlvilágra, abból nem lett volna világraszóló hír?

De eddig csak arról olvastam, hogy a szellemek létezése ellentétes a fizikával.

Erről egy külön fejezetet írt Briam Cox az egyik könyvében...

2022. okt. 28. 10:15
 13/26 anonim ***** válasza:

De ha nem néztél utána, -pedig sok száz kutatás foglalkozott és foglalkozik ezzel- és csak fizikus-zenészek művét olvasod, minek ide jössz okoskodni, miért nem a természettudományok topicba?

"Nem értek hozzá, nem néztem utána, de ide jövök és beszélek róla" ?!?

2022. okt. 28. 10:23
 14/26 A kérdező kommentje:

Ezek a kutatások kb. annyira hitelesek, mint a kreacionisták áltudományos kutatásai. Az ilyeneknek nem is fogok utána nézni.

Linkelj egy elismert tudományos-folyóiratból cikket a Túlvilágról, pl. Science, Nature. Rögtön elismerem a tévedéseimet.

2022. okt. 28. 10:36
 15/26 anonim ***** válasza:

Értem, tehát akik a témával foglalkoznak, kutatják, értenek hozzá, azokat nem vagy hajlandó figyelembe venni. Köszönöm, nincs több kérdésem.

goto 11#

2022. okt. 28. 10:44
 16/26 A kérdező kommentje:

Tudod mit? Linkeld a kutatóidat, akik szerinted bizonyították a Túlvilágot, meg az előző életet.

Majd a természettudomány mérlegén megvizsgálom, hogy mennyire hitelesek. Várom.

2022. okt. 28. 10:59
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Inkább csináljuk azt, hogy "elmész", és ismerkedsz a témával, keresel kutatásokat, kutatókat, akik évtizedeket szántak az életükből arra, hogy pszichológusként eseteket gyűjtsenek, kivizsgáljanak, elemezzenek korábbi életek visszaemlékezéseiről, felkutassák a helyszíneket, szereplőket stb.

Beszélhetsz nyugodtan olyan jóga, csikung, stb mesterekkel, akik a lélekkel dolgoznak.

2022. okt. 28. 11:33
 18/26 A kérdező kommentje:

A krecionsta/ID "kutatók" is komolyan végezhetik a munkásságukat, könyveket adnak ki, előadásokat tartanak hogy bizonyítsanak olyan állításokat, hogy a dinoszauruszokok és az emberek együtt éltek a Földön. Ettől azonban még egy áltudományos humbug az egész, hiába öltek bele évtizedeket.

Érdemes lenne utána nézned annak, hogy mit jelent a tudományos módszer.

2022. okt. 28. 12:02
 19/26 anonim ***** válasza:
Észrevetted hogy inkább csak "beszélsz", mert az egyszerű?
2022. okt. 28. 12:56
 20/26 A kérdező kommentje:
Mondtad, hogy linkelj kutókat, majd a természettudomány mérlegén megvizsgálom őket. Ha erre viszont nem vagy képes, akkor távozz a topikomból.
2022. okt. 28. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!