Ha kiderülne, hogy a halál után nincs semmi, az milyen hatással lenne az ezotériára?
"Eddig feltehetően..." Értsd: fogalmam sincs miről beszélek, nem néztem utána a témának, csak itt vagyok, és kérdésnek álcázva okoskodom, és hülyeségeket beszélek.
Remélem jól foglaltalak össze, kedves kérdező.
Minek kellene utána néznem? Áruld már el, légyszíves.
Szerinted ha a fizikusok találtak volna bizonyítékot a Túlvilágra, abból nem lett volna világraszóló hír?
De eddig csak arról olvastam, hogy a szellemek létezése ellentétes a fizikával.
Erről egy külön fejezetet írt Briam Cox az egyik könyvében...
De ha nem néztél utána, -pedig sok száz kutatás foglalkozott és foglalkozik ezzel- és csak fizikus-zenészek művét olvasod, minek ide jössz okoskodni, miért nem a természettudományok topicba?
"Nem értek hozzá, nem néztem utána, de ide jövök és beszélek róla" ?!?
Ezek a kutatások kb. annyira hitelesek, mint a kreacionisták áltudományos kutatásai. Az ilyeneknek nem is fogok utána nézni.
Linkelj egy elismert tudományos-folyóiratból cikket a Túlvilágról, pl. Science, Nature. Rögtön elismerem a tévedéseimet.
Értem, tehát akik a témával foglalkoznak, kutatják, értenek hozzá, azokat nem vagy hajlandó figyelembe venni. Köszönöm, nincs több kérdésem.
goto 11#
Tudod mit? Linkeld a kutatóidat, akik szerinted bizonyították a Túlvilágot, meg az előző életet.
Majd a természettudomány mérlegén megvizsgálom, hogy mennyire hitelesek. Várom.
Inkább csináljuk azt, hogy "elmész", és ismerkedsz a témával, keresel kutatásokat, kutatókat, akik évtizedeket szántak az életükből arra, hogy pszichológusként eseteket gyűjtsenek, kivizsgáljanak, elemezzenek korábbi életek visszaemlékezéseiről, felkutassák a helyszíneket, szereplőket stb.
Beszélhetsz nyugodtan olyan jóga, csikung, stb mesterekkel, akik a lélekkel dolgoznak.
A krecionsta/ID "kutatók" is komolyan végezhetik a munkásságukat, könyveket adnak ki, előadásokat tartanak hogy bizonyítsanak olyan állításokat, hogy a dinoszauruszokok és az emberek együtt éltek a Földön. Ettől azonban még egy áltudományos humbug az egész, hiába öltek bele évtizedeket.
Érdemes lenne utána nézned annak, hogy mit jelent a tudományos módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!