Mi történhetett vajon?Nagyon fenyeget a halál.
...ezt a mentális egészségbe kellett volna.
Paranoia.
Vedd le magadrol a rontast. Ha:
-levert vagy, faradékony
-uldoz a balsors (ez megvan )
-mindent megteszel azért, hogy jora forduljanak a dolgok, mégsem sikerul
Ha ezek a problémak fennalnak, akkor rontas van rajtad ! Ha nem, akkor ez nem ezotéria kategoria, hanem Egészség, abban pedig nem tudok segíteni, mert nem vagyok szakérto.
Rontàs keress szakembert -ezosat..a titok a vonzàs törvénye .mond furcsa dolgok történnek veled és szeretnéd màsokkal is megosztani :)
Nekem is mondtàk sok a 3as az életembe de ennyi véletlen nem léptezik ok van hogy tényleg az univerzum üzen.. de a többi (hiteles összeesküvés elmélet :D)-bàr meg se probàlom bizonyitani mert mondta esélyem sincs nagyon okos és csak engem juttatna vele a pszihiàtriára..soha ne mond hogy soha..igy amiket ide kommenteltem megtörténté tette :)
Mert ha működne az itt leirt szavaknak teremtő ereje van akkor holnap csengetne-ja holnap nem leszek itthon..
Kár hogy én nem vagyok számitogépzseni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!